Metode diferite de a vă stimula în timpul sexului

extra.jpg

metode diferite stimulare sex
Dacă vreţi să sporiţi excitarea, puteţi încerca orice este posibil pentru a trăi cele mai intense senzaţii
foto:123RF

Faptul că faceţi sex cu penetrare nu înseamnă că nu trebuie să vă stimulaţi şi în alt mod. Dacă vreţi să sporiţi excitarea, puteţi încerca orice este posibil pentru a trăi cele mai intense senzaţii.

În poziţia misionarului, de exemplu, bărbatul poate stimula sânii şi clitorisul partenerei, în timp ce ea se poate întinde să-i stimuleze anusul.

Există şi alte câteva tehnici speciale. Introducând un deget în anusul partenerei, bărbatul se poate simţi pe sine în ea. Acest lucru este foarte excitant. El poate de asemenea să introducă şi un vibrator anal în anusul partenerei. Amândoi îl veţi simţi.

Femeia poate face un „V” întors cu degetele, le poate ţine pe ambele părţi ale vulvei şi folosi pentru extra-stimularea penisului, direct sau prin labiile interioare. În acelaşi timp, degetul ei mare poate stimula clitorisul. Sau poate introduce unul sau mai multe degete în vagin pe lângă penis.

loading...
Loading...

Citește și

 • sex pozitii sexuale orgasm cuplu weekend

  Partidele de sex nu mai au nicio finalitate fericită pentru tine? Mai multă pasiune în dormitor îți va îmbunătăți viața intimă și vei putea ajunge mai repede și mai ușor la orgasm. Dar și câteva poziții sexuale te pot ajuta. Iată ce să pui în practică chiar diseară!

 • motive femei curtate

  V-aţi pus vreodată întrebarea de ce unele femei nu sunt curtate? Indiferent cât de frumoase ar fi, acestea au tendinţa de a rata ocaziile de a forma un cuplu cu bărbatul pe care îl plac. De ce se întamplă acest lucru?

 • sex oral femei

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos, odată ce au experimentat cunnilingusul, se bucură pe deplin de această experienţă şi-l consideră o parte foarte stimulantă a preludiului. Dar există şi unele femei care refuză să li se facă sex oral.

 • sex in masina sfaturi utile

  Există o categorie de persoane care consideră că sexul în maşină reprezintă o alegere foarte bună când vine vorba de pasiune şi adrenalină. Însă pe cât de incitantă şi tentantă pare această activitate, pe atât de dezamăgitoare poate fi dacă nu sunt respectate nişte reguli.