Metode care ajută la creşterea apetitului sexual, indiferent de vârstă

apet.jpg

Metode care ajută la creşterea apetitului sexual indifferent de vârstă
Stimularea mentală este foarte importantă pentru o viaţă intimă împlinită
foto: 123RF

Nu există sex de calitate fără libido, aşa cum nu există iubire adevărată fără sacrificii importante. Numeroase persoane suferă de libido scăzut, motiv pentru care nu se pot bucura de sex, aşa cum ar trebui.

Pierderea libidoului nu este o problemă care să fie luată ca atare şi acceptată. O viaţă sexuală împlinită este foarte importantă pentru bunăstarea fizică şi psihică, de aceea specialiştii recomandă aplicarea mai multor metode care ajută la creşterea apetitului sexual, indiferent de vârstă.

Folosirea lubrifiantului

Insatisfacţia sexuală şi ostilitatea faţă de actul intim provin deseori din disconfortul resimţit din cauza uscăciunii vaginale. Din acest motiv, lubrifiantul poate fi deseori soluţia unui contact intim plăcut.

Mişcarea

Activitatea fizică regulată stimulează producţia de endorfine, numite şi hormonii fericirii. Aceste substanţe secretate de creier nu doar ajută la instalarea dispoziţiei potrivite pentru a face dragoste, ci creşte şi nivelul încrederii în sine. Exerciţiile Kegel ajută la intensificarea plăcerii sexuale şi la creşterea libidoului.

Comunicarea

Stimularea mentală este foarte importantă pentru o viaţă intimă împlinită, în care apetitul sexual nu este niciodată o problemă. Comunicarea deschisă cu partenerul ajută la cunoaşterea nevoilor reciproce şi la excitaţia suplimentară la nivel psihologic.

Afrodisiacele

Chiar dacă nu s-a dovedit ştinţific eficienţa lor, afrodisiacele pot fi stimulente sexuale utile. Vinul roşu, stridiile, ciocolata neagră, vanilia, scorţişoara, ţelina, caviarul, ghimbirul, şofranul, migdalele, ardeiul iute sunt alimente asociate cu îmbunătăţirea dorinţei sexuale.

-

 

Loading...
 
 

Citește și

 • cuplu beneficii viata sexuala activa stres migrene

  Avantajele sexului se extind dincolo de pereţii dormitorului şi vizează într-o mare măsură plăcerea, cât şi sănătatea ambilor parteneri. Consumarea actului este mai mult decât simplă plăcere. O viață sexuală activă ajută la îmbunătățirea sănătății fizice și a celei psihice.

 • Curiozităţi despre nimfomanie ce trebuie să ştii despre această afecțiune psihologică

  Nimfomania este o boală psihică care se manifestă prin dorinţa sexuală exacerbată a unei femei şi nevoia stringentă de sex, astfel că nimfomana nu va fi niciodată satisfăcută pe deplin din punct de vedere sexual. Ea va atinge greu orgasmul şi nu va reuşi niciodată să îşi descătuşeze pe deplin energia sexuală, fiind mereu convinsă că o partidă de sex poate fi din ce în ce mai bună, însă nu are rabdarea necesară să se obişnuiască cu un anumit partener.

 • Genul de bărbat care ar trebui să pună pe gânduri orice femeie

  Relaţia cu părinţii, în special cu mama, ar trebui să fie foarte importantă pentru orice persoană. Însă dacă iubitul tău nu doar că se înţelege bine cu mama sa şi este foarte apropiat de ea, ci este pur şi simplu dependent de ea, acest lucru poate crea probleme în viaţa de zi cu zi, în special în relaţii.

 • Exista prietenie intre doua persoane de sex opus

  În funcţie de concepţia fiecăruia despre relaţii permise sau dorite cu sexul opus, unele persoane consideră că atracţia sexuală nu poate fi eliminată din relaţia dintre femei şi bărbaţi şi, evident, că acolo unde ea există, relaţiile de prietenie devin mai dificile, dacă nu chiar imposibile. Pentru o relaţie de prietenie sănătoasă cu sexul opus, comunicarea şi limitele sunt esenţiale. Este important ca ambii să aibă motivaţii comune şi să nu existe scopuri ascunse.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1