A menţine pasiunea într-o relaţie este o provocare. Ce nu trebuie să neglijaţi niciodată?

nuu.jpg

A menţine pasiunea într-o relaţie este o provocare
Nu trebuie să neglijaţi niciodată activitatea intimă
foto: 123RF

În orice relaţie de cuplu, dragostea şi pasiunea trebuie cultivate permanent de cei doi parteneri. Iubirea, alături de pasiune ne fac sa ne simţim vii, indiferent de vremuri şi de problemele pe care le întâmpinăm în celelalte domenii ale vieţii.

Multe cupluri trăiesc cu impresia că pasiunea se pierde în timp, acoperită de rutină şi obişnuinţă şi nu mai poţi face absolut nimic pentru a o readuce înapoi. Este o concepţie total greşită şi este principalul motiv pentru care partenerii de viaţă înşală. Iar dacă nu fac acest lucru trăiesc ani mulţi nefericiţi, într-o monotonie insuportabilă, care îi stoarce de pofta de viaţă, de creativitate, de vitalitate, de entuziasm. Aşadar, oamenii sunt capabili de acte nebuneşti pentru un strop de pasiune.

Iată cum poţi trăi şi iubi cu pasiune chiar şi după mulţi ani de relaţie

Nu trebuie să neglijaţi niciodată activitatea intimă. Sunt perioade în viaţă în care se aglomerează atât de multe probleme, treburi şi stres, încât uiţaţi să mai faceţi dragoste, sau nu mai aveţi timp şi chef. Este dovedit faptul că activitatea sexuală menţine flacăra iubirii vie, îmbunătăţeşte sănătatea, starea de spirit, vitalitatea şi calitatea vieţii în general. Nu ar trebui să lasaţi niciun motiv să anuleze plăcerea unei partide de sex.

Loading...

Citește și

 • Problema confruntă cei mai mulţi bărbaţi în dormitor

  Chiar dacă par mai îndrăzneţi şi siguri pe ei în pat, bărbaţii se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile, când vine vorba de intimitatea în cuplu.

 • Poziţia sexuală oferă satisfacţie maximă ambilor parteneri

  Pentru a avea parte de sex de calitate puneţi în practică poziţia Lotus. Bărbatul este cel care deţine controlul în această ipostază, permite o penetrare adâncă şi are avantajul de a stimula clitorisul, ceea ce va accentua orgasmul femeii. Cei doi parteneri au libertate de mişcare şi se pot iubi şi dezmierda unul pe altul în voie. Se pot săruta, iar bărbatul poate mângâia şi săruta sânii femeii, pentru un plus de excitaţie. Fiecare poate să mângâie fesele şi umerii celuilalt, pozitia Lotus devenind foarte intimă.

 • Cuplurile relaţii sexuale sentimente faţă de partener nu rezistă în timp

  Chiar dacă pare o aventură romantică ideală, o relaţie bazată doar pe sex, fără obligaţii sentimentale, nu poate funcţiona. Cuplurile care au relaţii sexuale fără a avea sentimente faţă de partener nu rezistă în timp.

 • Încrederea în partenerul de cuplu este fragilă

  Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1