Măsuri pe care trebuie să le iei atunci când viaţa sexuală începe să scârţâie

sex_total.jpg

Masuri iei atunci cand viaţa sexuala scarţaie
Dacă simţi că viaţa sexuală nu mai e ca la început, iar partidele de amor se împuţinează de la o săptămână la alta, a venit timpul să te ocupi serios de acestă problemă
foto: 123RF

Viaţa sexuală, deși se spune că nu este partea cea mai importantă a unei relații, o face mult mai solidă. Legătura amoroasă dintre parteneri conduce la familiaritate și confort ridicate în cuplu. Cu cât partenerii sunt mai mulțumiți și satisfăcuți de relațiile lor sexuale, cu atât este mai mare șansa ca cei doi să rămână împreună pentru foarte mult timp.

Dacă simţi că viaţa sexuală nu mai e ca la început, iar partidele de amor se împuţinează de la o săptămână la alta, a venit timpul să te ocupi serios de acestă problemă. Este greu de înţeles cum înainte de a începe relaţia cu partenerul, viaţa intimă era foarte intensă, iar acum aspectul sexual a căzut pe locul al doilea.

De aceea, cea mai bună abordare ţine de felul în care îl privim pe cel de lângă noi. iar iubitul tău ar trebui să fie persoana alături de care ai ales să îţi petreci restul vieţii. Tot el este cel de care trebuie să te îndrăgosteşti în fiecare zi mult mai mult. Acordă atenţie deosebită felului în care arăţi, îngrijeşte-te şi cumpără-ţi ori de câte ori ai ocazia lucruri noi şi astfel îţi vei surprinde permanent iubitul, iar căsnicia voastră va fi fără cusur. Nu uita că romantismul joacă şi el un rol foarte important atunci când vorbim despre sudarea legăturii sentimentale care vă uneşte.

Loading...

Citește și

 • Ce anume provoacă dependenţa de sex

  Dependenţa de sex, numită în unele contexte şi nimfomanie, se află la graniţa între joacă, plăcere, nebunie şi boală. Cu toate acestea, mulţi specialişti o consideră mai mult o boală. O persoană dependentă de sex este obsedată de gândul producerii unei activităţi sexuale, dar nu de fiecare dată obţine o plăcere reală din acel act sexual.

 • clitoris organ orgasmul clitoridian

  Clitorisul este singurul organ sexual destinat exclusiv plăcerii, iar satisfacţia oferită de orgasmul clitoridian nu a fost niciodată contestată.

 • Lucruri interesante despre sani

  Sensibilitatea sânilor şi a sfârcurilor la stimulare variază enorm de la femeie la femeie. Unele au senzaţii foarte slabe, altele se simt excitate, iar unele chiar au orgasm în acest mod. Cât de multe? Este greu de spus pentru că totul depinde de stimulare.

 • Sex virtual pentru cei care vor să-şi condimenteze relatia

  De când internetul a luat amploare, tot mai multe cupluri au început să facă sex virtual, lucru care nu este pe placul unor persoane. Chiar dacă există controverse pe acest subiect, sunt şi oameni care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală şi recurg la această practică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1