Masturbarea, o practică care îţi poate condimenta activitatea sexuală sau ţi-o poate ruina

masturbare.jpg

Masturbarea poate condimenta activitatea sexuală sau poate ruina
Masturbarea, o practică care îţi poate condimenta activitatea sexuală sau ţi-o poate ruina
foto: 123RF

Din numeroase motive, masturbarea poate fi un lucru extrem de util în descoperirea lucrurilor care îţi fac plăcere. Te ajută să îţi dai seama ce te face să te simţi bine şi ce nu, astfel încât vei putea să îi explici partenerului exact cum îţi doreşti să decurgă actul sexual.

De asemenea, masturbarea ajută la identificarea "momentului inevitabil", asa-numita perioadă chiar de dinainte de climax în care din penis se elimină mici picături de lichid seminal. Şi, cu siguranţă, masturbarea este o metodă grozavă de a simţi plăcere atunci când partenera nu este disponibilă.

Desigur, există şi reversul medaliei, când anumite categorii de bărbaţi devin atât de obsedaţi de masturbare încât încep efectiv să-şi piardă interesul pentru o partidă de sex real cu o parteneră. Urmările pot consta în rănirea sentimentelor şi marginalizarea partenerei, care va simţi că nu este capabilă să susţină relaţia.

Loading...
 
 

Citește și

 • Calitaţi orice barbat apreciaza femeie

  În primă fază, te gândești că tot ce vrea bărbatul de la o femeie este să fie frumoasă și să arate bine, însă aceste calități fizice nu sunt suficiente. Dacă îţi place un tip şi vrei să îl seduci, află că cei mai mulţi dintre ei pun preţ şi pe frumuseţea interioară, nu doar pe cea exterioară.

 • bun lucru poţi face înainte partida de sex

  Nu trebuie să fii expertă în pat ca să înnebuneşti un bărbat, ci să ai atitudinea potrivită. Dacă eşti o fire spontană şi activă, îţi va fi mult mai uşor să-ţi satisfaci partenerul. În schimb, dacă eşti o fire introvertită şi ai anumite complexe, mai mult ca sigur vei ruina atmosfera din dormitor.

 • relaţie durata necesita implicare viaţa sexuala activa

  Ce-i drept, relaţiile de lungă durată sunt o raritate în ziua de astăzi, şi în mod sigur nu se clădesc peste noapte. Mai mult decât atât, O relaţie trainică necesită implicare, o viaţă sexuală activă şi responsabilitate constantă.

 • situatii viata sexuala de suferit

  Celor mai multe persoane le este aproape imposibil să treacă peste timiditate, ruşine, prejudecăţi. Puţine sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual. Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1