Masajul erotic, o experienţă senzuală şi sexuală. Vă răsfaţă simţurile şi vă apropie!

pasiune.jpg

Masajul erotic experienţă senzuală şi sexuală
Atingerile senzuale din timpul masajului au un efect afrodisiac foarte puternic
foto: 123RF

Masajul erotic înseamnă intimitate, senzualitate, provoacă fiori de plăcere asupra întregului corp şi poate fi un bun preludiu. Un lucru benefic pe care îl puteţi face este să introduceţi masajul erotic ca o formă de a face dragoste şi pentru a vă bucura de o viaţă sexuală explozivă.

Atingerile senzuale din timpul masajului au un efect afrodisiac foarte puternic atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. În acest articol veţi găsi câteva tehnici de masaj erotic care să vă răsfeţe simţurile şi să vă apropie.

Corpul partenerului trebuie să fie relaxat

În primul rând, trebuie să începi cu relaxarea întregului organism. Mişcările palmelor trebuie să fie delicate şi nu pune presiune prea mare pe corp. Partenerul stă cu faţa în jos, cu capul într-o parte şi cu braţele pe lângă corp. Cu mâinile pline de ulei, masează-i suprafaţa de o parte şi de alta a coloanei vertebrale şi apasă tare până la gât, ţinând degetele şi mâinile permanent în contact cu pielea.Trebuie masat gâtul, umerii, braţele cu mişcări circulare şi delicate. Următoarea etapă constă în masarea feselor, picioarelor şi a tălpilor şi să nu uiţi de degetele de la picioare, acestea sunt zone erogene importante.

Contactul fizic, păstrat permanent

În timpul masajului erotic, contactul fizic trebuie păstrat permanent şi niciodată să nu ridici mâna de pe corpul partenerului, deoarece acest lucru asigură schimbul de energie erotică. Trebuie să ai în vedere că temperatura camerei trebuie să fie una constantă.

Zona intimă, masată cu delicateţe

În primul rând, trebuie să începi cu un program care să îi aţâţe iubitului organul genital. De exemplu, trebuie să masezi penisul până când simţi că partenerul este pe punctul de a avea orgasm, după care faci o pauză scurtă şi reiei stimularea dacă vrei să mai amâni penetrarea.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1