Masajul erotic, cea mai eficientă terapie sexuală pentru cupluri

web.jpg

Masajul erotic terapie sexuală pentru cupluri
Masajul erotic în timpul preludiului, continuat mai apoi cu stimulare sexuală, vă sporeşte şansele orgasmelor deosebit de intense
foto: 123RF

Masajul erotic poate fi folosit în terapia sexuală ca şi mijloc de stimulare al libidoului sau pentru creşterea capacităţii unei persoane de a raspunde pozitiv la stimuli senzuali. Folosind tehnica potrivită, masajul erotic vă creşte dorinţa sexuală. Atingerile senzuale vă sporesc felul în care răspundeţi la stimuli erotici. Astfel, veţi găsi mai uşor plăcerea în dormitor.

Uneori masajul erotic este folosit de unii specialişti cu scop terapeutic, în cazul în care bărbatul suferă de ejaculare precoce.

Totodată, masajul erotic în timpul preludiului, continuat mai apoi cu stimulare sexuală, vă sporeşte şansele orgasmelor deosebit de intense. În cazul tău, masajul erotic îţi creşte şansele de a avea un orgasm multiplu sau de a ejacula în timpul orgasmului. Aşadar, aveţi suficiente motive pentru a vă răsfăţa cu masaje erotice!
 

Loading...

Citește și

 • Indiferenţa în cuplu şi consecinţele ei asupra relaţiei

  O relaţie înseamnă preocuparea permanentă pentru nevoile partenerului, pentru nevoile tale şi ale relaţiei. Este evident că ceea ce face ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa.

 • motivele bărbaţii sunt părăsiţi de partenerele de viaţă

  Relaţiile de cuplu nu sunt uşor de întreţinut, presupun o muncă de echipă, ca într-un dans în doi, iar atunci când „dansul” nu este realizat cu uşurinţă, relaţia se termină dezastruos. În articolul de mai jos, aflaţi unul dintre motivele pentru care bărbaţii sunt părăsiţi de partenerele de viaţă.

 • Aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţineţi cont

  Cele mai importante aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţineţii cont sunt încrederea în tine şi curajul. Sunteţi doar voi doi în centrul universului, vă iubiţi şi vreţi să vă simţiţi bine. În niciun caz să nu-ţi treacă prin minte gânduri privind felul în care arăţi. Datorită stării de excitaţie bărbaţii nu observă colăceii sau celulita. Şi chiar dacă ţi-ar vedea aceste defecte, probabil că oricum nu ar fi deranjat.

 • Motivul cele mai multe cupluri aleg să se despartă

  Cele mai multe dintre cupluri aleg să se despartă din cauza epuizării conflictuale, nicidecum din cauză că iubirea dintre ei s-ar fi stins.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1