Mărturisirea pe care să nu o faci niciodată iubitului. Evit-o, dacă vrei să-l păstrezi!

marturisire.jpg

Mărturisirea pe care să nu o faci niciodată iubitului
Nu trebuie să îi povesteşti niciodată partenerului despre fostele tale experienţe sexuale
foto: 123RF

Cele mai multe femei atunci când sunt implicate într-o relaţie au tendinţa să vorbească absolut orice cu iubitul. În unele cazuri, însă, acest lucru nu este indicat, deoarece unele mărturisiri nu fac decât să creeze situaţii conflictuale, care nu fac bine cuplului. Dacă vrei să eviţi problemele care pot apărea, nu trebuie să îi povesteşti niciodată partenerului despre fostele tale experienţe sexuale.

Oricât de mult îşi exprimă dorinţa de a şti totul despre viaţa ta amoroasă, iubitului tău nu o să-i pice bine să afle detalii cu privire la acest aspect. Nici unui bărbat care iubeşte cu adevărat o femeie, nu îi place să se gândească nici măcar la faptul că iubita sa a avut relaţii intime şi cu alte persoane.

De aceea, trebuie să ţii amănuntele de acest gen numai pentru tine. Viaţa sexuală este o parte foarte importantă, care stă la baza consolidării unei relaţii. Confesiunile de tipul acesta nu fac decât să-ţi determine partenerul de viaţă să se gândească la ceea ce ai făcut tu, uneori chiar în timpul actului sexual. În loc să se bucure de momentele pe care le trăiţi voi, iubitul va fi cu gândul în altă parte, lucru care va dăuna relaţiei voastre intime.

Loading...
 
 

Citește și