Mărimea CONTEAZĂ: Studiul care confirmă cele mai ascunse TEMERI ale bărbaţilor

CLIIMA20121113_0013_1.jpg

Femeile consideră că mărimea contează
Citeste tot despre: 

Un studiu al Jurnalului de Medicină Sexuală a arătat că, deşi se spune că mărimea nu ar conta, femeile susţin contrariul. Vestea bună este că mărimea contează doar pentru anumite femei şi doar pentru anumite tipuri de orgasm, scrie Daily Mail.

Cercetarea arată că femeile care au cel mai adesea orgasm vaginal sunt mai predispuse decât restul femeilor să ajungă pe culmile plăcerii cu bărbaţi dotaţi.

Stuart Brody, psiholog la Universitatea de Vest din Scoţia, a condus cercetarea care se bazează pe răspunsurile a 323 de femei.

Acestea au fost întrebate cu privire la comportamentul sexual recent, dar s-a făcut referire şi la importanţa actului sexual în sine. De asemenea, au fost întrebate dacă lungimea penisului le influenţează abilitatea de avea orgasm.

Femeile susţin că mărimea medie este de aproximativ 15 centimetri, iar cele care avuseseră cele mai multe orgasme în ultimele luni au recunoscut că mărimea e direct proporţională cu plăcerea.

Alte descoperiri menţionate în cercetare arată că:

...femeile nu pot avea orgasm din stimularea concomitentă a vaginului şi a clitorisului, ci din stimularea unei game variate de zone erogene.

...punctul G, despre care se credea cândva că este doar un mit, ar putea avea un rol important în reducerea durerii din timpul travaliului

...abilitatea de ajunge la orgasm prin stimularea vaginală este în strânsă legătură cu sănătatea fizică şi mentală, femeile sănătoase având şanse mai mari să ajungă la orgasm fără stimularea clitorisului.

Pe de altă parte, cercetarea recunoaşte faptul că simpla căutare a orgasmului ca pe o datorie sau ca pe o nevoie este "cel mai bun mod de a pierde împlinirea sexuală".Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1