Cei mai mulţi dintre voi au simțit cel puțin o dată „fluturi în stomac”. Ce trebuie să ştiţi despre etapa de îndrăgostire

tfv.jpg

Majoritatea dintre noi am simțit cel puțin o dată „fluturi în stomac
Pentru mulţi dragostea dă cu adevărat un sens vieţii
foto: shutterstock

Pentru mulţi dragostea dă cu adevărat un sens vieţii. Datorită acestui sentiment oamenii se descoperă, se află pe sine, au revelaţia a ceea ce este mai frumos în ei.

Pentru toţi cei îndrăgostiţi, lumea toată se învârte în jurul unei singure persoane. Îndrăgostiţii sunt capabili să depăşească pentru persoana iubită orice fel de obstacol. Atunci când sunt îndrăgosţiţi, partenerii par să ignore orice altceva din jur pentru că nu au nevoie decât unul de celălalt. Fiecare dintre cei doi are impresia că și-a găsit jumătatea și că vor rămâne nedespărțiți o veşnicie.

Dar să nu uităm că etapa de îndrăgostire, în care ne descoperim partenerul cu mult interes, în care noutatea este prevalentă, iar viața sexuală foarte activă, nu durează foarte mult. Inevitabil, unul dintre parteneri va ajunge să se simtă sufocat, să își dorească să revină la viața pe care o avea înainte, în care să includă și alte activități și preocupări, în afara cuplului. Evident, acest lucru produce celuilalt partener suferință. În plus, dacă este încă prins în etapa fuzională, va resimți dureros schimbările observate la partener.

 Aici începe criza unui astfel de cuplu, iar dacă cei doi nu au încă un stil de comunicare comun, dacă au dificultăți în acceptarea nevoilor celuilalt, în curând ajung la despărțire. Iar astfel de despărțiri sunt extrem de dificile și încărcate cu suferință, pentru că apar multe întrebări privind motivele care au dus la acest deznodământ.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1