Lucrurile pe care e sănătos să le faci în relaţia de cuplu. Aduc beneficii şi îi apropie mai mult pe parteneri

cvb.jpg

Lucrurile pe care e sănătos să le faci în cuplu
Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tău
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Ai o idee preconcepută despre ce înseamnă "relaţie normală" şi care sunt lucrurile pe care e sănătos să le faci în cuplu? Trebuie să aveţi în vedere că există foarte multe lucruri care se încadrează în sfera normalităţii şi care pot fi benefice pentru relaţie.

Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tău. Ascultă-l și încearcă să îl înțelegi, iar dacă vrei să se deschidă în fața ta, încearcă să nu îl judeci când îți spune ceva. Fii prietena lui cea mai bună!

Într-o relație este normal ca fiecare partener să aibă o viață! Nu trebuie să faceți totul împreună și să aveți doar prieteni comuni. Nu renunța la viața ta doar pentru că te-ai îndrăgostit! Independența este foarte importantă!

Când ești mult timp cu o persoană, uiți să îi mai spui de ce îl iubești! Este important să îi mai amintești din când în când iubitului tău de ce te-ai îndrăgostit de el!

Niciodată nu este prea multă afecțiune sau romantism! Sărutați-vă cât de des puteți, pentru că astfel nu veți lăsa flacăra să se stingă.

Certurile și micile neînțelegeri sunt normale într-o relație, câtă vreme nu au loc în fiecare zi. Este reomandat să spui ce te deranjează, cu riscul de a-l enerva pe celălalt, pentru că altfel nu faci decât să acumulezi frustrare.

În relaţiile normale partenerii sunt precum coechipierii. Se consultă reciproc în decizii şi planuri şi permit influenţa din partea nevoilor şi dorinţelor partenerului.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • O calitate pe care bărbaţii o preţuiesc la o femeie

  Ar putea părea surprinzător pentru multe femei, dar studiile arată că bărbaţii preţuiesc o mulţime de calităţi mult mai profunde decât aspectul fizic. Una dintre cele mai apreciate calităţi este calmul.

 • Iubitul tău trece printr-o perioadă mai delicată

  Atunci când un bărbat are o problemă, se va retrage în carapacea sa şi va petrece timp de unul singur până îşi depăşeşte situaţiile delicate. Femeile ştiu acest lucru, dar cumva le este greu să îl şi accepte. Când ele au o problemă, simt imediat nevoia să vorbească despre asta şi să caute consolări, pe când bărbaţii sunt complet invers. Au nevoie să se distanțeze și să petreacă timp pe cont propriu pentru a-și filtra gândurile și pentru a ajunge la propriile lor concluzii.

 • Mărimea organului genital complexul care îi macină pe bărbaţi

  Mulţi bărbaţi sunt preocupaţi în mod nejustificat de dimensiunea penisului lor. Mijloace medicale, de lungire sau îngroşare a lui nu prea există, în afara unor cazuri foarte rare, şi chiar şi atunci numai în situaţia în care stuctura penisului perminte aşa ceva.

 • Cele mai puternice alimente rolul de a mări cheful de sex

  Studiile arată că există anumite alimente care au capacitatea de a stimula pofta de sex, mărind fluxul sanguin din zona genitală. Multe dintre aceste afrodiziace pot fi găsite în magazinul cu produse alimentare. Iată care sunt cele mai puternice alimente care au rolul de a mări cheful de sex!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1