Lucruri pe care să le faceți în cuplu pentru a vă asigura mulţi ani fericiţi împreună

da.jpg

lucruri pe care să le faceți pentru a vă asigura mulţi ani fericiţi împreună
Atunci când ieșiți la un restaurant, la o plimbare, când mergeți în parc sau, pur și simplu, la magazin, nu uitați să vă țineți de mână
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Indiferent dacă sunteți împreună de puţin timp sau de mulți ani, este important să luați măsuri pentru a menține scânteia în relația voastră. Nu există o rețetă a fericirii, dacă ne gândim că fiecare dintre noi este unic. Dar dacă ar fi să întrebăm mai multe cupluri fericite care este secretul relației lor armonioase, cu siguranță am găsi mai multe puncte comune. Iată câteva lucruri pe care să le faceți pentru a vă asigura mulţi ani fericiţi împreună.

Mergeți la culcare în același timp

Deși pare caraghios să îți aștepți partenerul pentru a merge la culcare, această „sincronizare” este benefică pentru relația voastră. Încercați să vă potriviți programul în așa fel încât să vă băgați amândoi odată în pat. Acel sentiment de a fi împreună sub pătură va crea o conexiune specială între voi, iar dormitul împreună este întotdeauna recomandat.

Țineți-vă mai des de mână

Atunci când ieșiți la plimbare, când mergeți în parc sau, pur și simplu, la magazin, nu uitați să vă țineți de mână. Multe cupluri „pierd” acest obicei după numai câteva luni de relație, însă gestul de a-ți ține partenerul de mână este unul foarte intim și are potențialul de a vă apropia și mai mult.

Îmbrățișați-vă când vă întâlniți după muncă

Cine nu vrea să se relaxeze într-o îmbrățișare călduroasă după o zi lungă de muncă? Chiar și dacă ai avut o zi bună sau ușoară, sentimentul de a fi strâns în brațe de persoana iubită îți va oferi întotdeauna un anume confort și vă va întări conexiunea emoțională.

Spuneți-vă «te iubesc» în fiecare dimineață

Într-o relație de cuplu, este bine ca ambii parteneri să își înceapă ziua cu o vorbă bună, iar ce poate fi mai bun decât clasicul și sincerul „te iubesc”? Această propoziție simplă dar plină de semnificații vă va îmbunătăți ziua amândurora.

Faceți lucruri distractive

Sunt foarte multe lucruri pe care le puteți face, cum ar fii: mergeți la un film, mergeți la o plimbare în natură, încercați un nou restaurant, faceți voluntariat, lucrați împreună. Orice lucru nou și pozitiv poate ajuta la creșterea fericirii în propria voastră relație..

Loading...
 
 

Citește și

 • Compatibilitatea sexuală este suficientă pentru reuşita unei relaţii

  Sexul reprezintă un aspect important al unei relaţii, însă nu va face ca relaţia să dureze o veşnicie, întrucât există şi alte aspecte ale vieţii, în afara dormitorului cu care trebuie să vă confruntaţi. Puteţi să purtaţi o conversaţie inteligentă în afara patului conjugal? Puteţi să vă bazaţi unul pe celălalt? Comunicaţi onest?

 • Ce presupune fantezia în care ele îşi doresc să fie supuse

  Preferată de unele femei, fantezia sexuală în care acestea adoră să joace rolul de supuse a creat controverse în rândul experţilor în sexualitate şi psihologie. Cu toate acestea, un lucru este clar: femeile cărora le place să fie supuse au probleme când vine vorba de control.

 • Relaţia de cuplu trebuie hrănită şi întreţinută dacă vreţi să funcţioneze

  Relaţia de cuplu sau căsătoria, dincolo de orice, este sau ar trebui să fie un parteneriat în care cei doi parteneri au drepturi şi îndatoriri egale, se apreciază, se respectă şi se susţin reciproc. Asta ar trebui să însemne egalitate între femei şi bărbaţi. Nu dorinţa de a prelua atribuţiunile bărbaţilor sau viceversa.

 • Cum afectează timiditatea viaţa romantică?

  Timiditatea ne poate afecta relațiile cu cei din jur, ne poate bloca exprimarea sentimentelor sau a opiniilor și ne dă un sentiment de inferioritate. Un strop de timiditate nu strică nimănui, însă tot ce depăşeşte acel strop afectează interacţiunea cu sexul opus, viaţa romantică a unei persoane.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1