Lucruri pe care orice bărbat le vrea de la o femeie

lucruri.jpg

lucruri pe care orice barbat le vrea de la o femeie
Bărbaţiilor le place să facă sex şi apreciază femeile pasionale
foto: 123RF

Te-ai întrebat vreodată ce îşi doresc cu adevărat reprezentanţii sexului puternic de la partenerele lor? În articolul de mai jos, decoperă câteva lucruri pe care orice bărbat le vrea de la femeia de lângă el.

Loialitate

Loialitatea este un aspect la care oamenii ţin foarte mult, indiferent că sunt bărbaţi sau femei. Reprezentanţilor sexului puternic nu le plac femeile care flirtează cu alţii, chiar dacă rămân fidele. Se vor întreba tot timpul dacă nu cumva iubitele lor îşi fac ochi dulci cu vreun coleg de serviciu şi asta va duce, în timp, la erodarea relaţiei.

Independenţă

Bărbaţii vor o femeie independentă. Genul de femeie care îi sună tot timpul pentru că are nevoie de ceva îi îndepărtează pe bărbaţi. O femeie ar trebui să aibă propria viaţă, nu una care să depindă în totalitate de partenerul ei. Nu trebuie să îţi neglijezi prietenii sau pasiunile doar pentru că un bărbat a intrat în viaţa ta. În orice, trebuie să existe un echilibru.

Pasiune

Bărbaţiilor le place activitatea din dormitor, nu mai e nevoie să o spunem. Aşa că atunci când îl săruţi, fă-o cu pasiune. Atunci când îl atingi, fă-o cu dorinţă, ca şi când nu te-ai mai sătura de el. Când faci orice alt lucru din viaţa ta cu pasiune, se va vedea că eşti o personalitate puternică, iar bărbatul de lângă tine te va iubi şi mai mult.

Apreciere

Bărbaţilor le place să fie apreciaţi şi nu-ţi ia mult timp să-ţi exprimi aprecierea faţă de ei. Un simplu „ mulţumesc” acompaniat de un zâmbet sunt suficiente pentru a-ţi exprima aprecierea pentru ceea ce face el pentru tine.

Loading...

Citește și

 • Cearta ocazionala efecte pozitive asupra relatiei

  Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

 • lubrifiezi suficient posibile cauze

  Uscăciunea vaginală( lubrifiere insuficientă) este o afecțiune iritantă, atât fizic, cât și emoțional. Netratată, poate avea un impact major asupra vieţii sexuale a unei femei, ceea ce poate provoca neplăceri în relaţiile intime cu partenerul.

 • Solutia recurg femeile atunci când nu ajung la orgasm

  Mimarea orgasmului este o practică des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul.

 • Genul de nemulţumire sapă prăpăstii adânci parteneri

  Se întâmplă ca reproşurile pe care le fac femeile bărbaţilor să aibă legătură, de cele mai multe ori, cu felul în care aceştia se manifestă în dormitor. Genul acesta de nemulţumiri trebuie evitate, deoarece un reproş făcut într-un moment de furie, sapă prăpăstii adânci între parteneri.