Lucruri pe care nu le ştiai cu siguranţă despre adulter

inselat.jpg

Lucruri nu le ştiai cu siguranţă despre adulter
Unele persoane înșală chiar și atunci când relația în care se află este perfectă
foto: 123RF

Să-ţi înşeli partenerul de viaţă este propabil cel mai urât lucru pe care îl poate face cineva. Nimeni nu vrea să treacă printr-o situaţie de acest gen, însă se întâmplă. Cele mai multe persoane sunt afectate sufleteşte în momentul în care află că partenerul în care a investit sentimente se vede cu altcineva. Mai jos, în articol, descoperiţi câteva lucruri pe care nu le ştiai cu siguranţă despre adulter.

Nu mai poți avea încredere în iubit

Încrederea nu se recâștigă peste noapte după ce ești înșelată. Dacă vei dori să mai ai încredere în partener, vei avea nevoie de ceva timp. Sunt șanse mari ca iubitul tău să nu mai aibă răbdarea necesară pentru a-ți recâștiga încrederea.

Se poate repeta oricând

Partenerul de viaţă poate să îţi spună că nu va mai repeta această greşeală, însă nu ai de unde să ştii dacă este sincer sau nu. Dacă alegi să continui relaţia, fii sigură că această grijă nu îţi va mai da pace pentru tot restul vieţii. Este o situaţie delicată, de aceea trebuie să iei o decizie care să îţi ofere linişte sufletească.

Înșelatul emoțional este mai rău decât cel fizic

Înșelatul emoțional doare la fel de mult sau chiar mai rău decât înșelatul fizic. În fond, partenerul tău construiește o legătură intimă cu altcineva. Acest lucru te poate face să te simți oribil și să pui sub semnul întrebării totul.

Mereu există un motiv

Dacă îți spune că nu știe care este motivul pentru care te-a înșelat, fii sigură că este o mare minciună. Mereu există un motiv pentru care te înșală. De cele mai multe ori, principalul motiv este că a vrut să facă acest lucru.

Dacă te înșală nu înseamnă că este nefericit

Unele persoane înșală chiar și atunci când relația în care se află este perfectă. Dacă alege să facă acest lucru, nu înseamnă că ai făcut sau nu ceva anume. Nu trebuie să te învinuiești, deoarece nu este vina ta.

Loading...

Citește și

 • situatii care pot afecta legatura cu partenerul de viata

  Intr-un cuplu contează foarte mult să îl accepţi pe celălalt aşa cum este. Iar dacă două persoane nu sunt pe aceeași lungime de undă, relația se poate termina fără ca tu să îți dorești acest lucru. Iată câteva situaţii care îţi pot afecta legătura cu partenerul.

 • nu mai au chef bărbaţii facă sex partenerele lor

  Reprezentanţii sexului puternic pot trece prin momente care le cauzează o scădere a libidoului, iar acest lucru să le afecteze în mod negativ viaţa de cuplu. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt motivele pentru care bărbaţii nu mai au chef să facă sex cu parteberele lor.

 • Compromisul de neacceptat într-o relaţie

  Dacă ai avut ghinionul să întâlneşti şi să intri într-o relaţie cu un bărbat violent, probabil acest lucru s-a întâmplat deoarece această trăsătură a personalităţii sale nu s-a lăsat descoperită de la început.

 • Pretenţiile sexuale exagerate femeilor sperie pe bărbaţi

  Se întâmplă, de multe ori, ca o relaţie să nu funcţioneze pe termen lung deoarece femeile au pretenţii sexuale exagerate de la partenerii de viaţă. Acest lucru îi sperie foarte tare pe aceştia şi îi face să se simtă neputincioşi. În articolul de mai jos, aflaţi despre ce dorinţe este vorba.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1