Lucruri esenţiale pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral

sex_oral.jpg

Lucruri esenţiale pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral
Dacă reuşeşti să îndepărtezi câteva gânduri ciudate legate de sexul oral, vei reuşi să te simţi în largul tău chiar şi la prima partidă
foto: 123RF

Sexul oral reprezintă unul dintre cele mai mari tabuuri legate de viaţa intimă, aşa că nu este de mirare de ce multe persoane nu cunosc informaţii esenţiale despre el. Indiferent că îl practici sau nu, cu siguranţă nu cunoşti totul despre acest domeniu. În articolul de mai jos, descoperă câteva lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre sexul oral practicat femeilor.

Epilatul inghinal ţine doar de preferinţele voastre

Niciodată nu trebuie să ţii cont de ceea ce spun cei din jur despre părul pubian, pentru că, în cele din urmă, contează doar opinia ta şi a partenerului tău. Dacă tu te simţi în largul tău păstrând puţin păr în acea zonă, iar iubitul tău nu este deranjat de acest lucru, nu ai de ce să te stresezi. Important este să discutaţi deschis despre acest lucru încă de la început.

Este ceva cât se poate de normal să îţi ghidezi iubitul în timpul sexului oral

Dacă simţi că partida respectivă ar putea fi mult mai bună de atât, nu ezita să îi dai câteva îndrumări preţioase partenerului tău de viaţă. Cu siguranţă va învăţa rapid lecţia de sex, iar următoarele partide de amor te vor încânta.

Nu este nimic în neregulă cu tine dacă nu îţi place sexul oral

Probabil ai auzit că multe femei se bucură din plin de o partidă de sex oral, însă ţie nu ţi-a stârnit aceleaşi senzaţii până acum. Nu trebuie să te învinovăţeşti pentru acest lucru. Fie partenerul tău nu se pricepe foarte bine la acest capitol, fie nu ai fost suficient de relaxată.

Te vei simţi ciudat la inceput, dar şi incredibil de bine

Dacă reuşeşti să îndepărtezi câteva gânduri ciudate legate de sexul oral, vei reuşi să te simţi în largul tău chiar şi la prima partidă, Important este să fii sigură că îţi doreşti acest lucru şi să ai încredere în partenerul tău.

Loading...

Citește și

 • Impactul are stresul asupra vieţii sexuale

  Stresul poate aduce uneori sfârşitul vieţii de cuplu, poate afecta în mod negativ viaţa sexuală a celor doi parteneri şi îi poate îmbolnăvi grav fizic sau psihic.

 • Idei de preludiu încing imediat atmosfera pat

  Partidele de sex trebuie să fie incitante, amuzante şi în niciun caz monotone. Dacă rutina îşi face prezenţa în dormitor, ai nevoie de idei noi pe care să le puneţi în practică. Iată, în articolul de mai jos, câteva care te pot inspira!

 • Sfaturi bucura împreună partenerul plăcerea orgasmului simultan

  Pentru a atinge orgasmul simultan nu ai nevoie de o tehnică deosebită în dormitor, ci de o comunicare impecabilă cu partenerul de cuplu. Se spune despre orgasmul simultan că este una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă bucura de orgasm în acelaşi timp este excitant şi unificator şi încheie partea activă a partidei de sex.

 • semne spun dincolo de orice îndoială îndrăgostit tine

  De cele mai multe ori, îţi este foarte greu să identifici acele semne care îţi arată că un bărbat este îndrăgostit de tine, mai ales dacă sunteţi la începutul relaţiei. În articolul de mai jos, descoperă cele mai vizibile semne care îţi demonstrează, dincolo de orice îndoială, că este îndrăgostit de tine.