Lucruri care fac o femeie să fie mai atrăgătoare în ochii bărbaţilor

pocioare.jpg

Lucruri femeie atrăgătoare ochii bărbaţilor
Bărbaţii sunt atraşi de aspectul fizic al femeilor, dar acest lucru nu înseamnă că au ochi doar pentru corpurile perfecte
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Se spune că bărbaţii se gândesc la sex de câteva ori pe zi. Ei sunt incitaţi, în primul rând, de aspectul fizic al femeilor, dar acest lucru nu înseamnă că au ochi doar pentru corpurile perfecte.

În general, bărbaţii consideră că o femeie este sexy dacă arată bine dezbrăcată. Indiferent dacă ai sânii mari sau mici, contează foarte mult să fii sigură pe corpul tău, iar, dacă ţie îţi place cum arăţi în oglindă, cu siguranţă îi va plăcea şi lui. Să ştii că, atunci când pleci grăbită de acasă şi ai impresia că părul tău nu are nicio formă, eşti mai irezistibilă în ochii iubitului tău.

În dorinţa de a avea un corp provocator, trebuie să ai grijă să nu treci în cealaltă extremă şi să ajungi să ai un corp prea musculos. Abdomenul în pătrăţele şi braţele pline de muşchi nu trebuie să fie obiectivele tale atunci când faci sport. Bărbaţii sunt intimidaţi de corpurile prea musculoase.

 

Loading...

Citește și

 • Motivul care îi determină pe bărbaţi să fie infideli

  Comunicarea joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan sexual. Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, bărbaţii înşală. Motivul îl reprezintă frustrarea şi diminuarea stimei de sine, iar pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter.

 • viaţa sexuală a unui cuplu este tulburată de foştii parteneri

  Nimic nu este mai neplăcut pentru iubitul tău decât să îi fie comparate "performanţele" sexuale cu cele ale foştilor tăi parteneri, fie că aceste comparaţii îl avantajează sau nu.

 • Cum sa ai o relaţie fericita şi de durata

  Dragostea şi prietenia adevărată sunt temelia unei relaţii de lungă durată. Dragostea îţi permite să fii tu însăţi în timp ce încerci să evoluezi, atât individual cât şi emoţional, alături de partener. Prietenia sinceră este cea care te ajută să îţi exprimi cu uşurinţă gândurile, nevoile, temerile. În articolul de mai jos, află şi alte ingrediente care fac ca o relaţie să fie fericită.

 • Ce ascunde lipsa poftei de sex la femei

  Frigiditatea este lipsa dorinței sexuale la femei, sau, în termeni medicali, lipsa libidoului. Este una dintre disfuncţiile care dăunează cel mai mult vieții de cuplu, fiindcă ridică semne de întrebare în privința afecțiunii și a dorinței de a continua relația.