Lucrul pe care nicio femeie nu trebuie să-l accepte într-o relaţie. Ce greşeală fac bărbaţii

nu_c.jpg

lucrul nu trebuie să accepte o femeie într-o relaţie
Când eşti implicată într-o relaţie nu ar trebui să te schimbi, să renunţi la aspirațiile, bucuriile, micile plăceri și scopurile tale
foto: 123RF

Atunci când te îndrăgosteşti de o femeie şi vrei să îţi fie alături, va trebui să o accepţi exact aşa cum este fără să încerci să schimbi ceva la ea. Încercarea de a-ţi determina partenera să se schimbe se va întoarce împotriva ta pe termen lung. Locul unde poţi să faci o schimbare este în interiorul tău. Concentrează-te să-ţi schimbi propriul comportament, iar acest lucru s-ar putea să o schimbe sau nu şi pe ea. Acceptă faptul că nu-ţi poţi forţa iubita să se schimbe şi că aceasta nu trebuie să facă ceea ce vrei tu.

Iată ce nu trebuie să accepte o femeie într-o relaţie

Dacă îți spune că ar trebui să schimbi ceva la tine doar pentru că aşa vrea el, poate ar fi cazul să te gândești de două ori înainte de a continua relația. E esențial să medidezi la asta imediat ce simți că lucrurile scapă de sub control, astfel  nu faci decât să îngreunezi situaţia şi mai mult.

Când eşti implicată într-o relaţie nu ar trebui să te schimbi, să renunţi  la aspirațiile, bucuriile, micile plăceri și scopurile tale, doar pentru că aşa vrea iubitul tău. Un bărbat care te iubește cu adevărat te acceptă aşa cum eşti, are grijă să te susțină, să se implice alături de tine și să se bucure pentru fiecare reușită a ta!

Dacă nu se întâmplă așa, ar trebui să te gândești încă o dată de ce mai ești într-o relație cu un astfel de om și unde crezi că veți ajunge. Nu există nimic care să-l scuze atunci când vrea să te schimbe şi să te tragă înapoi!

Loading...
 
 

Citește și

 • ce sperie mai mult bărbat timpul partide de sex

  Chiar dacă vor să pară “armăsari”, bărbaţii se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile, când vine vorba de intimitatea în cuplu. Din dorinţa de a oferi cât mai multă plăcere partenerelor, reprezentanţii sexului puternic se pot inhiba şi pot să aibă probleme în a se excita şi a performa corespunzător între cearceafuri. Află ce îl sperie cel mai mult pe un bărbat în timpul unei partide de sex.

 • îmbrace o femeie în intimitate pentru a-şi înnebuni partenerul

  Unele femei cred că reprezentanţii sexului puternic pentru a se excita au nevoie doar să le vadă dezbrăcate. Însă studiile în domeniu au demonstrat că lenjeria pe care acestea o poartă în momentele intime le poate stârni bărbaţilor apetitul erotic. Iată ce trebuie să facă o femeie în pat şi cu ce ar trebui să se îmbrace pentru a-şi înnebuni partenerul.

 • el o ignora pe ea

  Sunt sigură că nu o dată ai întâlnit un bărbat care părea interesat, atras, încântat de tine, îşi dorea să vă vedeţi zilnic, iar apoi, fără niciun avertisment, are loc o schimbare de atitudine şi începe să te ignore. Iată câteva explicații care te ajută să privești situația mai lucid.

 • Partenerul tău se gândeşte doar la nevoile lui

  A avea o relaţie cu un bărbat egoist este o chestiune delicată, dar nu o misiune imposibilă. Mai întâi de toate trebuie să renunţi la înnăscuta tendinţă de a încerca să-ţi schimbi partenerul. Este inutil şi dăunător pentru ambii, pe termen lung. Ca să nu mai vorbim că, practic este imposibil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1