Lucrul care îi împinge pe cei mai mulţi bărbaţi să înşele

fantezii.jpg

Lucrul care îi împinge pe cei mai mulţi bărbaţi să înşele
Atât femeile cât şi bărbaţii nu vorbesc deschis despre fanteziile lor şi despre ce le-ar plăcea să experimenteze în pat alături de partenerul de viaţă
foto: 123RF

Atât femeile cât şi bărbaţii nu vorbesc deschis despre fanteziile lor şi despre ce le-ar plăcea să experimenteze în pat alături de partenerul de viaţă. Această greşeală este una dintre principalele cauze ale adulterului: faptul că cei doi nu comunică şi le este teamă că partenerul va respinge fantezia lor.

În cazul reprezentanţilor sexului puternic, această greşeală este şi mai frecventă. De cele mai multe ori, fanteziile lor depăşesc experienţa din propriul cuplu, tocmai pentru că îşi doresc mai mult de la viaţa lor sexuală. Teama bărbaţilor este că iubitele vor considera anumite fantezii ale lor deplasate, total imorale, de neconceput sau denigrante pentru o femeie. Acest lucru îi impinge pe majoritatea bărbaţilor să înşele.

Ambii parteneri greşesc în acest caz. Femeile, pentru că resping o iniţiativă ce s-ar putea dovedi, puţin spus, de succes iar bărbaţii pentru că aleg să tacă şi să ascundă în loc să vorbească deschis cu partenera lor. Cine ştie, poate şi ea are aceeaşi fantezie!

Din moment ce fiecare persoană este unică în felul ei, este normal ca plăcerea şi refuzul să intervină în viaţa sexuală, însă doar comunicând veţi şti exact ce merită încercat şi ce nu. Aşadar, vorbiţi despre nebunie şi fantezie în pat. Nu vă rămâne decât să vă bucuraţi de beneficii!

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1