Lubrifiantul, rol important în intensificarea plăcerii. Cel pe bază de apă are avantajul de a fi potrivit pentru orice tip de sex

lub.jpg

Lubrifiantul, rol important în intensificarea plăcerii
Lubrifianţii au un rol foarte important în intensificarea plăcerii şi menţinerea pentru mai mult timp a actului sexual
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Bărbaţii îşi doresc ca partenera lor să se simtă cât mai plăcut atunci când fac sex şi foarte puţini se bucură de partide de amor satisfăcătoare dacă partenera lor suferă. Prin urmare, utilizarea lubrifiantului poate ajuta la îmbunătăţirea jocului sexual, la o mai bună lubrifiere a vaginului sau la o mai bună alunecare a penisului.

Lubrifianţii sunt de mai multe feluri şi pentru toate gusturile, preferinţele şi capriciile. Este chiar indicată folosirea lor pentru fiecare activitate sexuală în parte, indiferent că vorbim despre sex vaginal, oral sau cu jucării erotice. Rolul lubrifianţilor este acela de a face frecarea cât mai uşoară, ajutând astfel la reducerea uzurii celor două suprafeţe. Pot fi folosiţi în egală măsură de femei şi de bărbaţi.

În cazul reprezentantelor sexului frumos, mai ales atunci când lubrifierea naturală a vaginului este scăzută din cauza stresului sau după o sarcină, folosirea acestui lichid este esenţială. În cazul bărbaţilor, lubrifiantul poate fi aplicat pe testicule sau pe penis, intensificându-se astfel plăcerea şi satisfacţia sexuală. Datorită lubrifianţilor, disconfortul dispare, permiţând o alunecare mult mai uşoară şi mai plăcută.

În magazinele de specialitate se comercializează mai multe feluri de lubrifianţi. Majoritatea sunt pe bază de ulei, apă sau silicon şi au diverse arome. Cei pe bază de apă au avantajul de a fi potriviţi pentru orice tip de sex, fiind compatibili cu orice variantă de prezervativ: nu au miros sau gust şi sunt uşor de curăţat. Cei pe bază de ulei mineral sau vegetal sunt mai cremoşi, dar necesită folosirea unor prezervative care să nu fie confecţionate din latex, iar duşul este absolut necesar.

Lubrifianţii pe bază de silicon sunt, în general, preferaţi de cupluri şi sunt potriviţi pentru cei care practică sexul în apă, dar nu sunt compatibili cu produsele din latex sau silicon( prezervative sau jucării sexuale). Utilizarea produselor din latex este posibilă în cazul folosirii unui lubrifiant cu arome, acesta fiind ideal şi pentru sexul oral. Lubrifianţii au un rol foarte important în intensificarea plăcerii şi menţinerea pentru mai mult timp a actului sexual.

Loading...
 
 

Citește și

  • Scapă de obiceiul de a căuta relaţii perfecte

    Există şanse foarte mari să-ţi petreci toată viaţa câutând bărbatul perfect, partenerul ideal şi prietenii potriviţi dacă te tot aştepţi ca aceştia să fie perfecţi. Mai mult decât atât, rişti ca acest proces să te stoarcă de energie, să te înnebunească în timp ce cultivi sentimentul de nesiguranţă cu fiecare relaţie care nu a funcţionat şi care nu se ridică la standardul tău imaginar al perfecţiunii.

  • Inselat

    Dacă ai vreo banuială în legătură cu sinceritatea sau fidelitatea iubitului tău, modul în care se comportă în viaţa de zi cu zi cât şi în dormitor, îţi poate dezvălui adevărul.

  • Foarte multe femei asociază menopauza cu sfârşitul tinereţii, ceea ce nu este deloc adevărat. Atât sexul, cât şi orgasmul la menopauză pot fi la fel de satisfăcătoare dacă ştiţi să vă bucuraţi de plăcerea intimităţii.

  • iata care este nevoia pe care o au cuplurile pentru a fi fericite

    Pentru ca un cuplu să fie fericit este foarte important să existe dragoste, dar nu este suficientă doar dragostea. Ceea ce face o relație să meargă sunt doi parteneri echilibrați emoțional, care își pot recunoaște nevoile, care știu cum să și le împlinească sau care să știu cum să comunice despre ceea ce își doresc să primească. Doi parteneri care sunt deschiși la a afla despre nevoile celui de lângă ei.