Lubrifianţii fac sexul mai plăcut decât îţi poţi imagina. Iată ce rol au

lubrifi.jpg

Lubrifianţii fac sexul mai plăcut decât iţi poţi imagina
Lubrifianţii au un rol foarte important în intensificarea plăcerii şi menţinerea pentru mai mult timp a actului sexual
foto: 123RF

Lubrifierea este foarte importantă în timpul actului sexual. Lubrifianţii sunt de mai multe feluri şi pentru toate gusturile, preferinţele sau capriciile. Este chiar indicată folosirea lubrifianţilor pentru fiecare tip de sex în parte, indiferent că vorbim despre sex vaginal, anal, oral sau jucării erotice. Rolul lubrifianţilor este acela de a face frecarea mai uşoară, ajutând astfel la reducerea uzurii celor două suprafeţe. Pot fi folosiţi în egală măsură de femei şi de bărbaţi.

În cazul femeilor, mai ales atunci când lubrifierea naturală a vaginului este scăzută din cauza stresului sau după o sarcină, folosirea lubrifiantului este esenţială. În cazul bărbaţilor, lubrifiantul poate fi aplicat pe testicule sau pe penis, intensificându-se plăcerea şi satisfacţia sexuală. Datorită lubrifianţilor, disconfortul dispare, permiţând o alunecare mult mai uşoară şi mai plăcută.

Există mai multe feluri de lubrifianţi. Majoritatea sunt pe bază de apă, ulei sau silicon şi au diverse arome. Cei pe bază de apă au avantajul de a fi potriviţi pentru orice tip de sex, fiind compatibili cu orice variantă de prezervativ: nu au miros sau gust şi sunt uşor de curăţat. Cei pe bază de ulei mineral sau vegetal sunt mai cremoşi, dar necesită folosirea unor preservative care să nu fie confecţionate din latex. Iar duşul este absolut necesar.

Lubrifianţii pe bază de silicon sunt, în general, preferaţi de cupluri şi sunt potriviţi pentru cei care practică sexul în apă, dar nu sunt compatibili cu produsele din latex sau silicon. Utilizarea produselor din latex este posibilă în cazul folosirii unui lubrifiant cu arome, acesta fiind ideal şi pentru sexul oral.

În general, este preferabil să folosiţi atât lubrifiant cât este necesar, evitând astfel ca zona să fie uscată. Lubrifianţii au un rol foarte important în intensificarea plăcerii şi menţinerea pentru mai mult timp a actului sexual.

Loading...
 
 

Citește și

 • Semnul care dă înţeles tot ce-l interesează sexul

  Dacă iubitul tău vorbeşte mai mereu despre sex, iar la începutul relaţiei simţi că nu îi stă gândul la nimic altceva, atunci cel mai probabil eşti doar o aventură pentru el sau doar o tipă cu care vrea să-şi satisfacă constant anumite nevoi.

 • Nu prea reuşeşti să ajungi pe culmile plăcerii sfaturi

  Cele mai multe femei nu se pot bucura de orgasm fără să depună efort, însă cu puţin exerciţiu, răbdare şi implicare, plăcerea poate fi atinsă fără nicio problemă.

 • lucru pe care e bine să nu îl faci niciodată când începi o relaţie

  Relaţiile de lungă durată sunt acelea care se bazează pe o conexiune emoţională puternică, iar asta, bineînţeles, nu se obţine(numai) prin sex. Este important ca tu şi iubitul tău să vă cunoaşteţi îndeajuns de bine şi să fiţi amândoi conştienţi că între voi există o legătură solidă, înainte de a face sex. În articolul de mai jos, află ce nu este indicat să faci înainte de a începe o relaţie cu adevărat.

 • Accesoriu sexual destinat exclusiv bărbaţilor

  Inelul pentru penis este un produs sexual destinat exclusiv bărbaţilor. Este un accesoriu care condimentează viața intimă și este folosit pentru creșterea plăcerii sexuale. Această jucărie sexuală strânge baza penisului și testiculele și astfel presiunea sângelui din membru crește, ceea ce duce la sporirea senzațiilor, la o dilatare mai mare și o erecție mai fermă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1