Locul inedit pentru o partidă de sex în aer liber

parcare.jpg

loc inedit partida sex aer liber
Dacă îţi doreşti de ceva vreme să încerci o partidă de sex în aer liber, află că parcarea este un loc inedit
foto: 123RF

În momentul în care fanteziile nu îţi dau pace, nu mai sta pe gânduri, părăseşte confortul din dormitor şi condimentează-ţi viaţa intimă cu ingrediente de calitate. Dacă îţi doreşti de ceva vreme să încerci o partidă de sex în aer liber, află că parcarea este un loc inedit.

Sunt sigură că ai făcut cel puţin o dată sex în maşină. Atunci de ce nu ai prelungi momentul erotic şi în afara ei? Ai grijă că nu orice parcare este potrivită pentru amor, aşa că evitaţi spaţiile din faţa sau din spatele blocului, mai ales dacă unul dintre voi locuieşte în zonă.

Optaţi pentru parcări mari, de preferat cele care nu au camere de supraveghere, libere la orele serii. Capota maşinii este ideală pentru fanteziile voastre. Fie că stai cu braţele sprijinite de ea şi cu spatele la iubitul tău, fie că te aşezi turceşte şi îl înconjori cu picioarele, senzaţiile, cu siguranţă, vor fi de neuitat. Lasă capul pe spate, închide ochii şi fă ca momentul să fie unul de neuitat.

 

Loading...

Citește și

 • Masturbarea între tabu şi beneficii

  Foarte multe mituri circulă şi în ziua de astăzi despre masturbare. Este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm, dacă avem curaj, cu voce joasă şi ruşinaţi. Cu toate acestea studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

 • Cum iti dai seama că mimeaza orgasmul

  Ştim cu toţii că marea majoritate a femeilor uneori mimează orgasmul din diferite motive. Cum îţi dai seama că mimează orgasmul? Desigur există câteva semne care indică prezenţa orgasmului, dar trebuie să ţineţi cont de un amănunt foarte important, că nu sunt valabile pentru orice femeie şi orice situaţie.

 • Motivul bărbaţi calcă stramb relaţie

  Comunicarea joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan sexual. Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, bărbaţii aleg să înşele. Motivul îl reprezintă frustrarea şi diminuarea stimei de sine, iar pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter.

 • afla cum poţi cucereşti femeie vorbe

  Pentru a-i spune lucrurile potrivite femeii pe care vrei să o cucereşti, ar trebui să o cunoşti destul de bine, ca să nu o dai în bară. Sunt, totuşi, câteva direcţii care nu dau greş cu nicio reprezentantă a sexului frumos.