Locuitului împreună înainte de căsătorie. De ce este indicat

mutatul_impreuna.jpg

Locuitului împreună înainte de casatorie
Oricât de puternice ar fi sentimentele, locuitul împreună poate redimensiona considerabil coordonatele relaţiei, într-o direcţie pozitivă sau neg
foto: 123RF

Orice prăjitură arată apetisant în vitrină, însă de câte ori nu aţi fost dezamăgiţi de gust? La fel stau lucrurile şi în relaţii. E uşor să fii romantic, atent, elegant şi să radiezi de fericire atunci când vezi persoana iubită o dată la câteva zile sau doar câteva ore pe zi.

Însă, oricât de puternice ar fi sentimentele, locuitul împreună poate redimensiona considerabil coordonatele relaţiei, într-o direcţie pozitivă sau negativă.

Iar dacă îţi este teamă că farmecul relaţiei se va pierde după această perioadă în care vei adormi, te vei trezi, vei fi nervoasă, stresată, fericită lângă iubitul tău, află că este de ajuns şi jumătate de an pentru a-ţi forma o idee despre cât de compatibili sunteţi pentru a alcătui o familie.

loading...
Loading...

Citește și

  • o participantă la discuţie a ridicat o problemă foarte

  • cuplu sex relatii inselat iubire

    Dacă ai trecut printr-o decepţie pe plan amoros, cu siguranţă ai avut în minte anumite idei la care te-ai gândit constant. Poate te-ai întrebat de ce ai fost înşelată, ce nu a funcţionat sau unde ai greşit. Oricare ar fi răspunsurile, e bine să îţi dai seama din vreme că unele gânduri nu sunt decât mituri despre care toată lumea vorbeşte, dar în care nu ar trebui să crezi. Află care sunt acestea!

  • impresioneaza seduce pe barbaţi la o femeie

    În primă fază, te gândești că tot ce vrea bărbatul de la o femeie este să fie frumoasă și să arate bine, însă aceste calități fizice nu sunt chiar ceea ce au ei nevoie. După mai multe statistici, s-a stabilit cam ce anume îi impresionează şi îi seduce pe bărbaţi la o femeie. Sunt câteva lucruri de care masculii țin cont.

  • Pretenţia centrul atenţiei ruina treptat relaţia

    Cu siguranţă te-ai îndrăgostit de partenerul tău datorită lucrurilor pe care le aveţi în comun şi datorită modului în care el ţi-a câstigat sufletul. Şi odată ce te-ai amorezat, implicit te aştepţi ca el să aibă aceleaşi visuri şi planuri măreţe pe care le ai tu pentru relaţia voastră.