Lipsa orgasmului, motiv de frustrare pentru multe femei. Iată cum poate fi atins

imagine.jpg

lipsa orgasmului motiv de frustrare pentru multe femei
Deşi mare parte dintre femei au probleme cu atingerea orgasmului, cu răbdare şi implicare, plăcerea poate fi atinsă
foto: 123RF

Lipsa orgasmului este pentru multe femei un motiv de frustrare, dar şi pentru mulţi bărbaţi care ar face orice să descopere cum să-şi ducă partenerele pe culmile plăcerii. Deşi mare parte dintre reprezentantele sexului frumos au probleme cu atingerea orgasmului, cu răbdare şi implicare, plăcerea poate fi atinsă.

Chiar dacă sunt perfect sănătoase din punct de vedere sexual, unele femei mărturisesc că nu se simt pe deplin satisfăcute în pat. Dacă te afli şi tu în această categorie, nu trebuie să îţi faci griji. Nu toate femeile pot să atingă orgasmul atât de uşor. Fii atentă la senzaţiile care îţi provoacă plăcere, la atingerile care te excită şi la poziţiile erotice potrivite. Învaţă să îţi amplifici plăcerea gândindu-te la fanteziile pe care le ai. Nu este nimic în neregulă dacă trişezi puţin. Probabil că nu te vei simţi în largul tău la început, aşa că este indicat să nu le pui în practică imediat cu partenerul tău. Nu uita că cea mai bună metodă de a te cunoaşte pe tine din punct de vedere sexual este masturbarea.

Studiile în domeniu arată faptul că multe doamne îl cunosc pe marele “O” după ce acumulează ceva experienţă sexuală şi învaţă să se bucure mai mult de actul erotic sau scapă de inhibiţii în dormitor.

Loading...
 
 

Citește și

 • motivele pentru care nu îţi gaseşti jumatatea

  Faptul că ai fixat nişte standarde înalte te-ar putea împiedica destul de mult să întâlneşti pe cineva. Calea spre dragoste nu ar trebui presărată cu piedici pe care ţi le impui singură. Fii flexibilă, acceptă aşa zisele defecte ale bărbaţilor pe care îi întâlneşti şi alege-l pe cel care te face fericită şi te împlineşte.

 • Aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţineţi cont

  Cele mai importante aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţineţii cont sunt încrederea în tine şi curajul. Sunteţi doar voi doi în centrul universului, vă iubiţi şi vreţi să vă simţiţi bine. În niciun caz să nu-ţi treacă prin minte gânduri privind felul în care arăţi. Datorită stării de excitaţie bărbaţii nu observă colăceii sau celulita. Şi chiar dacă ţi-ar vedea aceste defecte, probabil că oricum nu ar fi deranjat.

 • Paşii cuplu poate să reaprindă flacăra iubirii

  Aproape în orice relaţie de cuplu scânteia poate fi reaprinsă de aceea niciodată nu trebuie să te resemnezi. Lucrurile bune se întâmplă acelora care încearcă din greu şi care au răbdare. Important este să te lupţi pentru relaţie, fă tot ce este necesar pentru a o salva, dacă asta îţi doreşti cu adevărat.

 • O calitate pe care bărbaţii o preţuiesc la o femeie

  Ar putea părea surprinzător pentru multe femei, dar studiile arată că bărbaţii preţuiesc o mulţime de calităţi mult mai profunde decât aspectul fizic. Una dintre cele mai apreciate calităţi este calmul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1