Lipsa orgasmului, consecinţe nefaste asupra organismului? Ce spun specialiştii

dr.jpg

Lipsa orgasm efecte nefaste specialiştii
Corpul nostru înlocuieşte în permanenţă celule moarte, aşa că lipsa orgasmului nu presupune o alterare a aparatului reproductiv
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Există foarte multe informaţii false privind consecinţele nefaste pe care lipsa orgasmului le are asupra psihicului şi fizicului nostru. Bărbaţii sunt cei mai drastici considerând că sperma se depozitează în testicule, iar abstinenţa poate duce chiar la cancer.

Şi în cazul femeilor există tot felul de legende. Multe dintre ele consideră că fără orgasm devin irascibile şi pot chiar să îşi deregleze ciclul menstrual. Infertilitatea este iarăşi o consecinţă închipuită a lipsei orgasmului. Experţii atrag însă atenţia ca astfel de informaţii sunt false!

Organismul uman nu depozitează în exces fluide, aşa că nu se pune problema de un exces de spermă sau fluid vaginal. Corpul nostru înlocuieşte în permanenţă celule moarte, aşa că lipsa orgasmului nu presupune o alterare a aparatului reproductiv.
 

Loading...

Citește și

 • Cât de important este sexul oral într-o relaţie

  Practicarea sexului oral reprezintă de mult timp un semn al intimităţii şi încrederii între iubiţi, iar importanţa sexului oral într-o relaţie este de netăgăduit.

 • indicat să îl convingi pe partener să te sărute mai des

  Săruturile menţin vie pasiunea în cuplu. Cu cât îl săruţi mai des pe partener, în viaţa de zi cu zi, cu atât măreşti şansele activităţii în dormitor. Specialiştii spun că în saliva bărbatului se găseşte şi hormonul sexual, testosteron, care măreşte libidoul ambelor sexe. De aceea sunt ele aşa de importante în general, nu doar în timpul preludiului.

 • Semne clare partenerul iubeşte chiar dacă nu ţi-o spune

  Dragostea trece dincolo de cuvinte şi poate fi exprimată şi fără prea multe vorbe. Unii bărbaţi nu îşi pot exprima lejer sentimentele, aşa că faptele sunt cele care îi trădează. Dacă încă te îndoieşti de sentimentele partenerului tău, fii atentă la urmatoarele semne şi aşa vei şti cu siguranţă dacă te iubeşte cu adevarat.

 • Ce îi sperie pe unii bărbaţi când sunt cu partenerele în pat

  Când vine vorba de intimitatea în cuplu, reprezentanţii sexului puternic se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile. Ponderea mare pe care sexul o joacă în în bunul mers al relaţiei, dar şi dorinţa de a oferi plăcere partenerelor, îi pot face pe bărbaţi să se înhibe şi să aibă probleme în a se excita şi a performa corespunzător între cearceafuri. Iată una dintre cele mai frecvente situaţii cu care se confruntă bărbaţii în timpul actelor sexuale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1