Lipsa încrederii în partener şi efectele ei în relaţie

incredere.jpg

Lipsa încrederii partener efectele relaţie
Scepticismul dus la extrem şi exprimat făţiş faţă de partener îl face să se simtă desconsiderat şi urmărit
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

De asemenea, scepticismul dus la extrem şi exprimat făţiş faţă de partener îl face să se simtă desconsiderat şi urmărit. Chiar dacă îndoiala ta vine din teama de a nu fi dezamăgită, el nu va înţelege această atitudine drept o dovadă de iubire, ci o va interpreta drept o intenţie a ta de a deţine controlul asupra lui.

Relaxează-te şi bucură-te de momentele frumoase petrecute cu iubitul, de gesturile romantice ale acestuia, fără a încerca să desluşeşti în acestea o intenţie ascunsă. Lasă deoparte îndoielile şi ai mai multă încredere în farmecul tău. Iar dacă lucrurile nu decurg aşa cum îţi doreşti, nu pune eşecul pe seama ta, ci ia totul ca atare şi obişnuieşte-te cu ideea că unele lucruri pur şi simplu se întâmplă, fără ca tu să le poţi împiedica.

Loading...

Citește și

 • Nevoia intimitate varsta sex parcursul vietii

  De obicei, se discută destul de puţin despre schimbările care intervin în viaţa sexuală odată cu trecerea timpului. Vestea bună este că plăcerea şi interesul pentru sex nu se diminuează cu vârsta. Cele mai multe persoane se bucură de activitatea intimă pe tot parcursul vieţii, iar pentru unii, a doua parte a vieţii înseamnă chiar o eliberare de prejudecăţi.

 • complicat barbat dezvăluie fanteziile erotice

  De foarte multe ori, iubitul are în minte diverse fantezii, care de care mai nebunatice şi mai solicitante. Totuşi, se teme să ţi le dezvăluie, sau cel puţin, nu ţi le dezvăluie în totalitate, de teamă de a nu-l respinge sau de teamă ca tu să nu crezi că el te vede ca pe un instrument al plăcerii şi atât.

 • Felul trateaza barbat spune intentiile termen lung

  Pentru o femeie este foarte uşor să-şi dea seama dacă un bărbat vrea doar sex sau vrea o relaţie serioasă. Trebuie să fii foarte atentă la modul cum te tratează, la cum vorbeşte cu şi despre tine, dacă foloseşte "noi" sau "eu şi tu" în discuţiile voastre. De asemenea, este foarte important felul în care vorbeşte cu tine.

 • gestionam momentele tensionate relatia cuplu

  Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1