Lipsa de respect, unul dintre lucrurile care pot distruge o relaţie de cuplu

lipsa_de_r.jpg

Lipsa de respect unul dintre lucrurile distruge relaţie cuplu
Cu toții vrem să fim respectați, dar uităm să ne comportăm în același fel cu cel de lângă noi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Atunci când vine vorba de respect, oricine se pricepe să îi ofere o definiție, dar puțini știu cum să îl aplice în mod concret în viețile lor. În principiu, cu toții vrem să fim respectați, dar uităm să ne comportăm în același fel cu cel de lângă noi.

Unul dintre lucrurile care distruge o relaţie este lipsa de respect. Este extrem de important ca partenerii de cuplu să se respecte reciproc şi să vorbească sincer unul cu celălalt, să nu ezite să îşi exprime sentimentele atunci când simt asta în mod deschis sau să înceapă să se ascundă de cel de lângă el.

Nu trebuie să existe momente în care să ne atacăm sau criticăm partenerul nefondat, mai ales în prezenţa altor persoane. De asemenea, se mai aplică o regulă nescrisă, să nu împărtăşim unor străini lucruri pe care cel de lângă noi încă nu le cunoaşte.Trebuie să ne respectăm partenerii de viaţă atât în interiorul cât şi în afara relaţiei noastre şi să nu îi punem vreodată în ipostaze delicate, să nu îi sfidăm sau să îi tratăm cu dispreţ.

Loading...

Citește și

 • Mărturisirea pe care să nu o faci niciodată iubitului

  Cele mai multe femei atunci când sunt implicate într-o relaţie au tendinţa să vorbească absolut orice cu iubitul. În unele cazuri, însă, acest lucru nu este indicat, deoarece unele mărturisiri nu fac decât să creeze situaţii conflictuale, care nu fac bine cuplului. Dacă vrei să eviţi problemele care pot apărea, nu trebuie să îi povesteşti niciodată partenerului despre fostele tale experienţe sexuale.

 • relaţie armonioasă se menţine de la sine joacă comunicarea

  Nu uitaţi că, pentru a meţine o relaţie armonioasă, comunicarea este la fel de importantă ca intimitatea fizică, pentru că întreţine conexiunea emoţională între partenerii de cuplu. Astfel, un mod de a vă împărtăşi iubirea este să vă faceţi complimente reciproc, atunci când sunteţi singuri, dar şi faţă de alte persoane, să vă exprimaţi aprecierea unul faţă de celălalt şi să vă încurajaţi în ceea ce faceţi.

 • doreşti cu ardoare noapte de neuitat Consumă aceste afrodisiace

  Dorința sexuală intensă și pasiunea sunt ingredientele de care ai nevoie în așternuturi. Din păcate, nu întotdeauna partenerii se pot bucura de ele, dar vestea bună este că există stimulente care asigură momente fierbinți în dormitor. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt afrodisiacele care merită consumate pentru a vă bucura de partide de sex de neuitat.

 • Secretiile vaginale reprezintă un proces fiziologic normal

  Scurgerile vaginale sunt perfect normale, însă există şi cazuri în care cantitatea, mirosul sau culoarea acestora diferă de la femeie la femeie, în funcţie de perioada lunii, eventualele probleme de sănătate existente sau anumite medicamente.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1