Lipsa de împlinire sexuală poate crea probleme majore într-un cuplu

impli.jpg

Lipsa de împlinire sexuală poate crea probleme majore într-un cuplu
Unul dintre motoarele importante în cuplu este împlinirea sexuală
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Unul dintre motoarele importante în cuplu este împlinirea sexuală. Dar o viață sexuală împlinită înseamnă mai mult decât multe partide de sex sau atingerea orgasmului.

În numeroase cupluri există diferenţe între modurile în care aceştia ajung la împlinirea sexuală. Se poate ca unul dintre parteneri să aibă un apetit sexual mai puternic, să-şi dorească anumite lucruri specifice, şi pornind de aici apar conflicte, deoarece partenerii trăiesc frustrarea pe plan sexual.

Lipsa de împlinire sexuală apare atunci când partenerii nu găsesc un punct comun, o soluţie prin care amândoi să aibă această nevoie împlinită. Pe termen lung, lipsa de împlinire sexuală conduce la frustrare, deteriorarea calităţii relaţiei, înstrăinare. În cadrul unei relaţii de cuplu este esenţial să-ţi împlineşti nevoile de bază.

Aşadar, sexul este un aspect important al unei relaţii, iar lipsa împlininirii sexuale poate crea probleme majore într-un cuplu.

 

Loading...

Citește și

 • Lucrul pe care bărbatul din viaţa ta nu vrea să îl ştie.

  Compararea partenerului cu foştii iubiţi din viaţa ta din punct de vedere al abilităţilor sexuale nu poate decât să-ţi dea dureri de cap. De regulă, actualul partener nu vrea să ştie nimic din ce îţi făcea fostul iubit pentru a te satisface, deoarece atunci când veţi fi în pat, în mijlocul acţiunii, acest gând îi va reveni în memorie şi îi va tăia tot cheful. În aceste condiţii, îţi dai seama că, în cazul în care ex-ul tău era un adevărat campion în pat, chiar nu trebuie sa sufli o vorbă, nu?

 • Divorţul pare pentru mulţi o decizie înţeleaptă

  Numărul divorţurilor creşte de la an la an iar încrederea în longevitatea relaţiei şi optimismul cu care două persoane decid să se căsătorească au ajuns să fie privite desuet. Nici vorbă de căsniciile sau relaţiile "de-o viaţă".

 • Legăturile emoţionale între partenerii romantici implică şi afecţiunea fizică

  Cuplurile fericite se angajează în mod natural în schimbul de gesturi de afecţiune şi, de aceea, satisfacţia în relaţia de cuplu este foarte mare. Comunicarea afectuoasă este legată direct de angajamentul şi satisfacţia în relaţie care, la rândul lor, pot prevedea „viaţa” cuplului.

 • Convieţuirea înainte de căsătorie este necesară

  O căsnicie fericită se bazează, în primul rând, pe o prietenie foarte solidă şi pe încredere, înainte de orice altceva. De aceea, pentru a construi o relaţie de cuplu fericită pe termen lung trebuie să vă asiguraţi că fundaţia este sănătoasă, că vă cunoaşteţi partenerul din toate punctele de vedere. Imaginaţi-vă că el sau ea este ca un puzzle cu multe piese mici. Făceţi-vă un obicei din a mai descoperi câte o piesă în fiecare zi şi a vedea care este locul ei în imaginea finală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1