Lipsa comunicării duce la începerea prematură a vieţii sexuale

lipsa.jpg

Lipsa comunicării duce la începerea prematură a vieţii sexuale
Dacă eşti hotărâtă să îţi începi activitatea intimă şi vrei să ai parte de sprijin din partea părinţilor, nu te feri de o conversaţie legată de acest subiect
foto: 123RF

Pentru nici un părinte nu este ușor să vorbească despre sex cu copiii și în special cu fetele care sunt mai sensibile din fire. Oricât de mult ai amâna momentul, va veni o zi când va trebui ca părinte să abordezi acest subiect delicat.

Prima relaţie sexuală reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viaţa unei femei. De aceea este esenţial ca "prima dată" să se întâmple atunci când eşti pregătită, nu în momentul în care te simţi constrânsă de societate sau de un iubit insistent.

Din cauza faptului că în zilele noastre, sexul este încă un subiect tabu, unii părinţi se tem să atingă acestă temă, crezând că aceasta este cea mai bună soluţie pentru ca fiica lor să nu îşi înceapă viaţa sexuală prea devreme. Însă, tocmai această lipsă de comunicare duce la începerea prematură a vieţii sexuale, din curiozitate, prea multe informaţii cu tentă sexuală din partea mass-mediei sau prea puţină înformaţie legată de implicaţiile acestui act.

Dacă eşti hotărâtă să îţi începi activitatea intimă şi vrei să afli mai multe informaţii sau pur şi simplu vrei să ai parte de sprijin din partea părinţilor, nu te feri de o conversaţie legată de acest subiect. Prima relaţie sexuală trebuie să fie un moment de neuitat, nicidecum unul pe care să îl trăieşti cu sentimentul de vină sau frică.

 

Loading...

Citește și

 • barbații știu cucereasca imediat femeie

  Fie că sunt singuri, fie îşi doresc pur şi simplu mai multe moduri de a se relaxa ocazional, aventurierii nu caută neapărat sex pentru plăcere fizică pură. Ei sunt deschişi la toate oportunităţile care le ies în cale, chiar dacă asta înseamnă că se vor implica într-o relaţie cu cineva cu care au crezut iniţial că vor avea doar o aventură de o noapte.

 • transforma actul sexual adevărat calvar pentru femeie

  Se întâmplă, din diverse motive, ca vaginul şi pereţii săi să nu mai fie capabili să se lubrifieze natural pentru a permite o desfăşurare armonioasă şi satisfăcătoare a actului sexual. Din păcate, această situaţie poate transforma momentul intim într-un adevărat calvar pentru femeie.

 • exerciţii fizice faci viaţa sexuala mai buna

  Considerată de unii o artă, de alţii o disciplină ce trebuie învăţată, yoga este de fapt o practică indiană străveche, caracterizată prin meditaţie şi exerciţiu fizic, ce poate îmbunătăţi viaţa sexuală, flexibilitatea corpului, poate reduce semnificativ stresul şi poate, în general, ameliora starea de sănătate.

 • femeie orgasm

  a fost întrebată în cadrul

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1