Lărgirea vaginului ca urmare a unei vieţi sexuale intense este un simplu mit

vagin.jpg

Lărgirea vaginului vieţi sexuale intense este un simplu mit
Vaginul funcţionează ca un elastic, se întinde şi revine la forma iniţială
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Specialiştii sunt de părere că lărgirea vaginului ca urmare a unei vieţi sexuale intense este un simplu mit. Vaginul funcţionează ca un elastic, se întinde şi revine la forma iniţială

Vaginul este un tub care ia forma obiectului cu care se face penetrarea. Atunci când în el nu se află nimic, pereţii vaginali strâng şi se ating între ei. Imediat după sex vaginul revine la această formă.

Dacă faci sex des nu alterezi capacitatea de strângere. De altfel, o viaţă sexuală activă îţi tonifiază muşchii vaginali, pentru că sexul este o formă de exerciţiu. La polul opus, o perioadă îndelungată fără sex nu-ţi îngustează vaginul. Elasticitatea lui variază doar în funcţie de starea de excitare.

Iată când vaginul îşi modifică dimensiunea

Dacă ai născut, dacă ai slăbit prea mult, dacă ai trecut printr-o intervenţie chirurgicală ginecologică sau printr-o schimbare hormonală, atunci există modificări ale dimensiunii vaginului. Cea mai semnificativă schimbare are loc după o naştere, dar este o situaţie temporară, astfel încât în alte situaţii nu ar trebui să îţi faci prea multe probleme, iar pentru tonifierea musculaturii din această zonă, exerciţiile Kegel sunt suficiente şi capabile să facă adevărate minuni.


 

Loading...

Citește și

 • Semne clare partenerul iubeşte chiar dacă nu ţi-o spune

  Dragostea trece dincolo de cuvinte şi poate fi exprimată şi fără prea multe vorbe. Unii bărbaţi nu îşi pot exprima lejer sentimentele, aşa că faptele sunt cele care îi trădează. Dacă încă te îndoieşti de sentimentele partenerului tău, fii atentă la urmatoarele semne şi aşa vei şti cu siguranţă dacă te iubeşte cu adevarat.

 • Îţi place un bărbat dar nu ai curaj să-l abordezi faţă în faţă

  Email-urile sunt o formă excelentă de a comunica cu bărbatul care te interesează dacă eşti prea timidă pentru o abordare faţă în faţă. Indiferent dacă este vorba despre un coleg care îţi place de multă vreme dar pe care nu ai curaj să îl abordezi direct sau dacă ai decis să încerci flirtul online, email-ul sau mess-ul sunt cele mai bune instrumente pentru a comunica fără să te înroşeşti ori să rămâi fără cuvinte.

 • cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştii despre prezervative

  Găsirea prezervativului potrivit nu este un lucru uşor, nici foarte greu, dar cu siguranţă este de maximă importanţă pentru liniştea şi confortul tău în timpul partidelor de sex. Dincolo de material, arome, textură, trebuie să te asiguri că atunci când îl vei folosi nu va exista riscul de a aluneca, dacă este prea larg, sau că se va rupe dacă este prea strâmt. Iată cum trebuie să alegi prezervativele.

 • Imaginea eronată despre propriul corp afecta femeilor viata sexuala

  Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos trăiesc cu frustrarea kilogramelor în plus şi acest lucru le face să se închidă în ele şi să refuze orice fel de contact sexual. Din păcate, multe dintre femei cred că imaginea pe care canalele media ne-o oferă, legată de idealul feminin, este cea corectă.