La ce trebuie să fiţi atenţi atunci când faceţi sex cu prezervativ

prezervativ.jpg

trebuie atenţi faceţi sex prezervativ
Punerea unui prezervativ nu trebuie să fie monotonă, astfel momentul poate deveni neplăcut
foto: 123RF

Dimensiunea unui prezervativ poate ruina o partidă de sex. De exemplu, unul prea strâmt reduce senzaţiile, poate afecta şi erecţia dacă se rulează greu şi este predispus la rupere în timpul actului. În timp ce unul larg poate aluneca, iar excesul de material poate incomoda ambii parteneri. Încercaţi diferite firme şi stiluri şi vedeţi care vi se potriveşte.

Punerea unui prezervativ nu trebuie să fie monotonă, astfel momentul poate deveni neplăcut. Câteva săruturi pasionale, muzică de calitate şi atingerile tandre vor condimenta atmosfera. Apelează la diferite artificii în timpul sexului, cum ar fi inelele vibratoare.

Sexul cu prezervativ nu trebuie văzut ca un compromis la care apelaţi în lipsă de altceva, ci ca un act normal. Până la urmă este minunat că există o astfel de metodă de contracepţie. Pe de altă parte, sexul cu prezervativ este la fel de bun ca şi cel neprotejat, iar calitatea unei partide de amor depinde şi de imaginaţia şi implicarea partenerilor.

Loading...

Citește și

 • lucru esential prezervativ

  Prezervativul este cea mai sigură metodă de contracepţie care oferă protecţie şi împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Are o eficienţă de 98 la sută când este folosit corect, iar piaţa este plină de modele care mai de care mai plăcute şi ingenioase.

 • masuri refuz sex femei barbati

  Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se simt destul de vulnerabili când vine vorba de sex, aşa că dacă li se refuză o invitaţie la sex, pot fi foarte deprimaţi. Din acest motiv, este indicat să nu refuzi propunerile sexuale ale partenerului tău. Dacă o faci prea des, s-ar putea ca el să nu mai încerce niciodată să iniţieze o partidă de amor.

 • neglijarea partenerului in cuplu sex

  Legătura solidă, între două persoane care au sentimente una faţă de cealaltă, nu este deloc uşor de întreţinut, ci, dimpotrivă este nevoie de multă implicare, atenţie şi interes, pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai bine şi pentru ca acea conexiune să reziste în timp.

 • dureri in timpul sexului

  Durerile simţite în timpul actului sexual sunt din ce în ce mai întâlnite în cazul femeilor, dar multe dintre ele nu acordă importanţă acestui aspect, lucru care le poate pune în pericol sănătatea. Iată o cauză care poate determina apariţia durerii în momentul intim.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1