La ce este bun flirtul dacă eşti implicată într-o relaţie stabilă de cuplu?

lirt.jpg

bun flirtul dacă esti implicată într-o relaţie stabilă de cuplu
Chiar dacă sunteţi de foarte mult timp împreună şi credeţi că flirtul nu mai are rost, aflaţi că este o metodă excelentă de a reaprinde scânteia iubirii
foto: 123RF

Chiar dacă sunteţi de foarte mult timp împreună şi credeţi că flirtul nu mai are rost, aflaţi că este o metodă excelentă de a reaprinde scânteia iubirii.

Beneficiile sunt garantate, fie că flirtaţi când sunteţi împreună şi faceţi treburi prin casă, la restaurant, cu prietenii sau în alte situaţii, fie că sunteţi la distanţă şi folosiţi mijloacele de comunicare.

În cel de-al doilea caz, puteţi să vă trimiteţi emailuri sau mesaje pe telefon în care să vă exprimaţi plăcerea şi nerăbdarea de a fi cu celălalt. Puteţi să vă spuneţi cuvinte dulci de dragoste, să vorbiţi deschis despre dorinţele voastre sexuale sau să faceţi un scenariu împreună despre ceea ce aţi vrea să se întâmple seara când veţi fi împreună.

Astfel, vă veţi creşte entuziasmul şi apetitul sexual, dar şi sentimentul de iubire. Vă puteţi juca cu ajutorul cuvintelor aşa cum vreţi şi, eventual, folosirea unul cod verbal, a cărui semnificaţie să o ştiţi doar voi, vă va distra cu siguranţă.

 

Loading...

Citește și

 • păstrezi o relaţie de prietenie bărbat ataşezi emoţional

  Specialiştii în relaţiile de cuplu au descoperit că emoţiile care se nasc între doi parteneri implicaţi într-o relaţie amoroasă nu diferă prea mult de cele existente între doi prieteni foarte buni. Este vorba despre loialitate şi empatie, dar şi despre capacitatea de a face compromisuri.

 • Metoda contaceptivă eficientă destinată exclusiv femeilor diafragma

  Diafragma este o membrană moale şi flexibilă, care se poziţionează în vagin pentru a preveni pătrunderea spermei în uter. Pentru a folosi această metodă contraceptivă, trebuie să apelezi neapărat la medicul ginecolog, care va alege un model adaptat organismului tău. Acesta îţi va face şi un scurt instructaj referitor la folosirea ei, iar, o dată la doi ani, va fi nevoie de un control pentru a înlătura posibilitatea ca aceasta să se fi deteriorat.

 • Femeile au multe temeri nefondate

  Specialiştii în materie de sex au ajuns la concluzia că femeile au o multime de temeri peste care trec cu greu când ajung cu iubitul în dormitor. În momentul în care reprezentantele sexului frumos nu reuşesc să treacă peste aceste lucruri riscă îşi deterioreze viaţa sexuală. Iată care sunt cele mai mari frici ale femeilor atunci când sunt cu iubitul în pat.

 • nu este indicat expui viaţa personală pe reţelele de socializare

  Facebook-ul creează false iluzii asupra relaţiilor şi alimentează aparenţele şi nu esenţa. De cele mai multe ori, relaţiile care par perfecte în fotografiile expuse pe reţeaua sociale nu sunt deloc aşa în realitate. Din acest motiv, nu este bine să compari relaţia ta cu a altor cupluri, mai ales când vine vorba de Facebook.