La baza unei vieți sexuale optime stă încrederea dintre parteneri. Infidelitatea o poate zdruncina

infidelitate.jpg

infidelitate
Infidelitatea zdruncină din temelii un cuplu
foto: pixabay.com
Citeste tot despre: 

Viața sexuală după infidelitate are multe provocări. Una dintre ele este legată de partea fizică: ceea ce știai că este doar al tău într-un mod extrem de intim, afli că este, de fapt, împărțit cu altcineva. Unele femei se simt pur și simplu dezgustate după ce află despre infidelitatea partenerului de viaţă.

După ce soţul înşală, chiar dacă îi pare rău ulterior, este foarte dificil pentru soţia trădată să continue să facă sex ca înainte. Sexul poate fi asociat cu diverse stări, cum ar fi cu furia, dezamăgirea sau cu rușinea, iar în acest context viața sexuală a cuplului ajunge să devină un calvar.

Odată cu acest context apare și teama de bolile cu transmitere sexuală și, nu în ultimul rând, cu pierderea încrederii între parteneri după infidelitate, ceea ce inevitabil tot la răcirea vieții sexuale duce.

Deși nu suntem mereu conștienți de acest aspect, la baza unei vieți sexuale optime stă încrederea dintre parteneri și atunci când această încredere este încălcată, confortul și deschiderea sexuală pot fi foarte greu de dezvoltat din nou. Când vine vorba de infidelitate, sunt persoane care știu și pot să ascundă acest aspect în fața partenerului, dar pe termen lung există repercusiuni în ambele situații.

Loading...

Citește și

  • Răbdarea calitate destul de importantă pentru ca o relaţie să meargă

    Răbdarea este o calitate pe care nu o dobândim la naştere, ci o dezvoltăm pe parcursul vieţii. Ea este cea mai puternică armă împotriva oricăror blocaje pe care le putem avea în viaţă, nu doar în relaţie. Să ai răbdare înseamnă să ai energia necesară pentru a analiza şi a înţelege fiecare element în parte. Într-un cuplu, aceasta implică uneori sacrificii şi compromisuri.

  • ingredientele pe care se bazeaza relatiile de succes

    De ce a avea o relaţie în ziua de astăzi este atât de complicat? De ce unele relaţii rezistă în timp şi altele nu şi ce putem face pentru a avea o relaţie fericită?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1