Jucăriile şi accesoriile sexuale au rolul de a transforma actul erotic într-o plăcere pură

juc.jpg

Jucariile sexuale au rolul de a transforma actul erotic într-o plăcere pură
Jucăriile şi accesoriile sexuale au rolul de a condimenta viaţa de cuplu şi de a transforma actul erotic într-o plăcere pură
foto: 123RF

Jucăriile şi accesoriile sexuale au rolul de a condimenta viaţa de cuplu şi de a transforma actul erotic într-o plăcere pură. Sunt multe persoane care se plâng de un preludiu prea lung sau prea scurt, fie insuficient de bun pentru a atinge culmile extazului. Poate fi un lucru neplăcut şi stânjenitor pentru ambii parteneri, iar disimularea unul act sexual doar pentru a nu-ţi stânjeni iubitul este de prost gust.

În viaţa sexuală trebuie să existe încrederea de zi cu zi şi partenerii de cuplu trebuie să fie împliniţi din toate punctele de vedere. Fiecare act intim este şi trebuie să fie memorabil şi satisfăcător pentru ambii, iar dacă jucăriile şi accesoriile aferente te ajută să atingi punctul culminant, consider că acestea sunt mai mult decât bine venite.

Iată de ce nu ar trebui să îți fie rușine să folosești o jucărie sexuală

Dintr-un motiv sau altul, ne e foarte ușor să vorbim despre tot felul de subiecte, însă când vine vorba de sex, jucării erotice sau, mai rău, de masturbare, ne comportăm de parcă nu ar fi cele mai normale și naturale lucruri din lume.

Masturbarea este o practică normală, naturală şi foarte sănătoasă. De aceea, niciodată nu trebuie să îţi fie ruşine să recunoşti că te masturbezi, toată lumea face asta. Cât despre jucăriile folosite în timpul sexului, de ce ar fi asta ceva greşit? Crezi că alte persoane nu folosesc aşa ceva pentru a-şi condimenta viaţa sexuală?

Datorită acestor accesorii sexuale îţi vei cunoaşte mai bine corpul, vei învăţa ce anume îţi place. Unul dintre beneficiile masturbării este că vei descoperii mai bine ce anume îţi produce plăcere. Cu ajutorul unei jucării erotice precum un vibrator sau dildo, vei putea descoperi un punct erogen care are nevoie de mai multă atenție în timpul sexului.

De asemenea, mereu este bine să încerci lucruri noi în pat! Din păcate, sexul poate deveni plictisitor la un moment dat, așa că e o idee foarte bună să încerci lucruri noi, fie că e vorba de poziții, jucării sau anumite practici.

 

 

Loading...

Citește și

 • Ce înseamnă a fi compatibil sexual

  A fi compatibili sexual înseamnă să avem atitudini identice în ceea ce priveşte sexul: să ne putem împărtăşi, fără jenă, fanteziile sexuale, să ne dezvoltăm sexualitatea prin celălalt, să ne simţim “compleţi”, împliniţi prin partenerul nostru, să ne explorăm şi rafinăm simţurile, să ne afişăm nuditatea fără reţineri.

 • Secretul trăiniciei unei relații de cuplu

  O relaţie sănătoasă, trainică, nu înseamnă o relaţie perfectă, fără conflicte, în care partenerii sunt mereu de acord și fac multe compromisuri. În realitate cei cu legături durabile și fericite nu îşi rezolvă toate problemele. Acestea nu dispar niciodată de tot. Iar iertarea este necesară dacă vrei ca relaţia să fie una sănătoasă în care amândoi să fiți fericiți.

 • Rutina între aşternuturi se instalează foarte uşor într-o relaţie

  Ca să scapi de rutină şi să-i menţii interesul partenerului tău de viaţă, trebuie să încerci lucruri noi, să variezi cât mai mult practicile sexuale pentru a-l face pe acesta să se simtă în al nouălea cer.

 • Relaţia de cuplu pentru a funcţiona necesită atenţie constantă din partea ambilor parteneri

  Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă cuplurile este ideea greşită că, atunci când doi oameni se iubesc, viaţa în doi este ceva simplu, un soi de paradis terestru în care fiecare zi e o binecuvântare. Nimic mai fals, relaţia de cuplu necesită atenţie constantă şi este nevoie de eforturile ambilor parteneri pentru ca lucrurile să decurgă armonios