Jucăria sexuală care nu trebuie să lipsească din viaţa intimă a cuplurilor moderne

vibrator.jpg

jucaria sexuala viata intima cupluri moderne
. Veţi descoperi că vibratorul vă condimentează partidele de sex, completând cu succes momentele erotice
foto: 123RF

Vibratorul este cea mai cunoscută şi cea mai folosită jucărie sexuală. Chiar dacă în continuare îşi are un loc pe lista subiectelor de discuţii tabu, nu are nimeni dreptul să vă judece dacă v-aţi gândit să vă achiziţionaţi una.

Într-adevăr, nu foarte multe persoane au curaj să introducă vibratorul  în viaţa erotică, însă dacă partenerul de viaţă nu este deranjat de acest lucru, vă puteţi condimenta actele sexuale cu o astfel de jucărie. Nu trebuie decât să învăţaţi cum se foloseşte un vibrator în cuplu.

Introduce-ţi vibratorul în joc încă de la preludiu. Testaţi împreună obiectul pe corpul vostru. Vibraţiile lui vă pot stimula zonele erogene, aşa că veţi găsi un nou mod de a vă excita. Până la urmă, iubitul tău nu trebuie să vadă vibratorul ca pe adversarul lui în pat, ci ca pe un stimulator de plăcere. Veţi descoperi că această jucărie vă condimentează partidele de sex, completând cu succes momentele intime. De exemplu, îl puteţi folosi în timpul penetrării normale pentru a stimula clitorisul. De asemenea, poate fi folosit şi pentru penetrarea anală, dacă partenerul este de acord.

Aşadar, nu este complicat să învăţaţi să folosiţi un vibrator, însă trebuie să fiţi deschişi la astfel de jocuri erotice pentru a vă simţi în largul vostru şi, în final, pentru a atinge orgasmul mult aşteptat.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • teama de angajament starneste probleme relatie

  Când spui "teama de angajament" probabil te gândeşti imediat că este o problemă specifică bărbaţilor. Într-o oarecare măsură este adevărat, există mai mulţi bărbaţi care se simt intimidaţi de perspectiva unei relaţii de lungă durată, însă nici femeile nu sunt scutite de astfel de gânduri.

 • ejaculeaza prea repede iubit

  Fără îndoială ejacularea precoce nu este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui bărbat în timpul unei partide de sex. Dacă iubitul tău se confruntă des cu o astfel de situaţie, nu ar trebui să te gândeşti instant la despărţire, ci să discuţi deschis cu acesta şi să îl ajuţi să reziste mai mult în pat.

 • mastirbare motiv de cearta in cuplu

  Foarte multe persoane nu au curaj să spună cu voce tare că se masturbează, mai ales atunci când sunt implicate într-o relaţie. Dacă unii consideră că autostimularea poate condimenta viaţa sexuală a partenerilor, alţii sunt impotriva acestui obicei erotic. Aşadar, poate fi masturbarea considerată o sursă de excitate sau un motiv de ceartă?

 • legume verzi disfunctii erectie viata sexuala

  Disfuncţia erectilă este una dintre cele mai comune probleme de ordin sexual cu care se confruntă bărbaţii. Uneori numită impotenţă, se referă la imposibilitatea de a obţine şi, implicit, de a menţine o erecţie care să permită penetrarea.