Jocurile erotice, o modalitate perfectă ca partenerii să se descopere unul pe celălalt

fetis.jpg

Jocurile erotice modalitate perfectă partenerii descopere
Jocurile de roluri excită, aprind simțurile și adaugă ceva picant într-o relație
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Scopul jocurilor erotice este tocmai acela de a trezi simţurile şi de a crea tensiunea sexuală în aşteptarea momentului culminant. Preludiul ar trebui să includă astfel de stimulente sexuale, necesare mai ales în cazul femeilor, ţinând cont de faptul că ajung mai greu la orgasm.

Un joc sexual este un joc în care participanții încearcă o imagine nouă și joacă o anumită situație. Jocurile de roluri excită, aprind simțurile și adaugă ceva picant într-o relație. Este o modalitate perfectă ca partenerii să se descopere unul pe celălalt, să se elibereze de tabuuri și stereotipuri.

Sexologii spun că, cuplurile care practică aceste tipuri de jocuri au remarcat că relația lor devine mai strânsă, iar certurile şi neînţelegerile sunt lăsate deoparte. Cel mai important este să-i spui partenerului planurile tale, vorbiți despre fanteziile tale și propune-i să le transformați în realitate.

Loading...

Citește și

 • cum sa cuceresti iremediabil orice barbat

  Când vrei să cucereşti iremediabil un bărbat nu trebuie să dezvălui prea mult, dar nici prea puţin. Această regulă se aplică atât din punct de vedere vestimentar, cât şi comportamental. În ceea ce priveşte hainele, trebuie să faci un compromis între dezvăluirea atuurilor tale fizice şi păstrarea unui mister sexy.

 • Metoda contaceptivă eficientă destinată exclusiv femeilor diafragma

  Diafragma este o membrană moale şi flexibilă, care se poziţionează în vagin pentru a preveni pătrunderea spermei în uter. Pentru a folosi această metodă contraceptivă, trebuie să apelezi neapărat la medicul ginecolog, care va alege un model adaptat organismului tău. Acesta îţi va face şi un scurt instructaj referitor la folosirea ei, iar, o dată la doi ani, va fi nevoie de un control pentru a înlătura posibilitatea ca aceasta să se fi deteriorat.

 • Cum manifestă bărbat care are de gând să-şi părăsească iubita

  Te-ai întrebat vreodată cum se comportă cineva atunci când vrea să încheie o relație? În articolul de mai jos, află cum se manifestă în general un bărbat care are de gând să-și părăsească iubita fără să-i spună.

 • sexul joacă folosiţi prezervativul în orice situaţie

  Noul tău partener este atât de sexy, se comportă minunat cu tine, iar momentul intim este atât de încins încât parcă nici nu mai vrei să-i spui să-şi pună un prezervativ. Nu face greşeala asta, prezervativele vă protejează de sarcini nedorite, dar şi de cele mai multe boli cu transmitere sexuală.