Iubitul te face să te simţi mai bine în legătură cu tine? E un semn al unei relaţii de lungă durată

pob.jpg

Partenerul te face să te simţi mai bine în legătură cu tine
Să fii văzută într-o lumină pozitivă de iubit este un beneficiu al unei relaţii sănătoase
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

De cele mai multe ori, oamenii implicaţi în relaţii fericite au tendinţa să accentueze calităţile partenerului, ceea ce nu este nimic anormal. De exemplu, dacă părerea iubitului tău este mai bună decât ce cunoşti tu despre tine, poate fi un semn încurajator. Să fii văzută într-o lumină pozitivă este un beneficiu al unei relaţii sănătoase şi un semn că poate deveni o poveste de iubire de lungă durată.

Totodată ai grijă să nu devii sarcastic sau să combaţi această părere încurajatoare dintr-un simţ inexplicabil al „autenticităţii”. Deseori avem tendinţa de a minimaliza complimentele şi feedback-ul pozitiv, pierzând astfel atât momente frumoase cât şi şansa de a mai pune o piatră de temelie la stima de sine.

Fii tu însăţi în prezenţa lui, lasa-l să te vadă, să te aprecieze pentru ceea ce reprezinţi. O relaţie nu ar trebui să vă facă să simţiţi nevoia de a vă cenzura. Acceptaţi-vă cu toate calităţile şi cu toate defectele, pentru că ele vă fac unici şi frumoţi în ochii celuilalt.

 

 

Loading...

Citește și

 • E greu de recunoscut, dar da, şi femeile sunt infidele

  Fiecare aventură este diferită, la fel ca şi pretextele fiecarei femei de a avea o aventură. E intim şi greu de recunoscut, dar da, sunt şi femei care au relaţii extraconjugale iar motivele sunt suficiente şi foarte serioase: plăctiseală, senzaţia de noutate pe plan sexual pe care o oferă aventura, neglijare din partea partenerului de viaţă, crize emoţionale, dragoste pur şi simplu, probleme sexuale cu soţul, răzbunare la infidelitatea soţului, dependenţă sexuală, ne-împliniri materiale şi multe altele.

 • Erecţia partenerului te nemulţumeşte

  Disfuncţia erectilă este una dintre cele mai comune probleme de ordin sexual cu care se confruntă bărbaţii. Uneori numită impotenţă, se referă la imposibilitatea de a obţine şi, implicit, de a menţine o erecţie care să permită penetrarea.

 • De ce nu trebuie să rămâi într-o căsnicie nefericită doar de dragul copiilor

  Să rămâi într-o căsnicie nefericită înseamnă să le oferi copiilor tăi o lecţie greşită despre viaţă. Mulţi oameni cred că ar trebui să pună punct mariajului, însă amână să ia această decizie din cauza copiilor, le este teamă să nu îi traumatizeze. Însă a rămâne într-o căsnicie în care nu-ţi iubeşti partenerul/a, în care să simţi că te sufoci, nu este cea mai bună decizie.

 • Femeile care iubesc sexul nu au nevoie de stimulente

  În cultura noastră obișnuim să vedem sexul ca fiind mai important pentru bărbați decât pentru femei. Dar asta nu este adevărat. Există femei care iubesc sexul şi îi acordă nu numai o importanţă declarativă, ci şi tot timpul lor liber şi extrem de preţios. Aceste femei au parte de mai mult sex decât majoritatea, dar şi de mai multă pasiune din partea bărbaţilor.