Iubitul tău se uită după alte femei? Iată cum rezolvi problema geloziei

uita.jpg

iubitul se uita dupa alte femei gelozie
Evident că nu este plăcut să-ţi surprinzi iubitul întorcând capul după alte femei
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nu există femeie care să poată declara că nu a simţit aşa ceva măcar o dată în viaţă, în special atunci când este implicată într-o relaţie. Însă, de multe ori, motivele care duc la gelozie sunt superficiale, neavând o bază reală.

Evident că nu este plăcut să-ţi surprinzi iubitul întorcând capul după alte femei. S-ar putea să te simţi trădată şi să trăieşti o nefericire profundă, chiar dacă în mod normal nu eşti o persoană geloasă. Iar dacă eşti cu atât mai mult vei suferi. Ce poţi face atunci când eşti pusă într-o situaţie de acest gen?  Poţi fie să încerci să îl schimbi pe el sau să te schimbi tu.

În prima situaţie, va trebui să te lupţi cu bagajul genetic pe care bărbatul îl are, pentru că nu face acest lucru intenţionat, ci din cauza instinctului de vânător. În vreme ce el aruncă doar o privire înspre o reprezentantă a sexului frumos, tu îţi faci scenarii care mai de care mai complexe şi eşti prinsă într-o spirală a geloziei. Din acest motiv, cel mai bine ar fi să te schimbi pe tine, ca să nu mai fii afectată de orice lucru mărunt pentru care nu merită să îţi sacrifici relaţia.

 

Loading...

Citește și

 • semne arata relatie perfecta

  Relaţia perfectă este cea în care scopurile şi idealurile celor doi parteneri sunt comune. Este una în care există respect şi sentimente. Cu toate acestea, există câteva lucruri comune tuturor relaţiilor pe care partenerii le descriu ca fiind perfecte.

 • motiv erectie dimineata

  Cele mai multe femei cred că bărbaţii sunt atât de obsedaţi de sex, încât nici când dorm nu îşi pot controla dorinţa şi, din acest motiv, se trezesc cu o erecţie. Nimic mai fals. Această reacţie a organismului masculin face parte din ciclu normal de somn. O explicaţie pentru erecţia de dimineaţă este faptul că în timpul fazei REM a somnului(este faza somnului în care se produc cele mai numeroase şi cele mai intense vise), anumiţi neurotransmiţători sunt opriţi în corp.

 • doresc bărbaţii de la femei atunci când fac sex

  Sexul în acelaşi dormitor, în acelaşi pat, în acelaşi decor, cu aceeaşi femeie poate deveni plictisitor pentru un bărbat la un moment dat. De aceea, este bine să încerci din când în când să schimbi ceva în relaţia voastră intimă, să vii cu idei năstruşnice, să fii mai spontană.

 • ce trebuie facă femeie pricepută sex viziunea unui bărbat

  Întotdeauna un bărbat va aprecia în dormitor o femeie cu imaginaţie care este dornică să pună în aplicare tot ce îi trece lui prin cap. Cu alte cuvinte, dacă îi îndeplineşti fanteziile, eşti femeia visurilor lui. În acelaşi timp, vrea ca şi tu să ai preferinţe în pat şi scenarii după care să tânjeşti. Aşa că pune-l pe jar cu momente spontane, inedite şi care să vă satisfacă pe amândoi.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1