Iubitul tău încă se gândeşte la fosta? Ce este bine să faci pentru a-l cuceri

dra.jpg

gandeste fosta iubita
Amintirea fostei iubite poate să strice legătura dintre voi dacă nu adopţi atitudinea potrivită
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Simţi că actualul tău iubit încă nu a uitat-o pe fosta şi te-a cuprins o stare de nelinişte şi gelozie? Primul tău impuls este să îi faci o scenă de nervi, însă nu aceasta este soluţia dacă vrei să îi demonstrezi că tu eşti femeia de care are nevoie.

Încearcă să te pui puţin în locul lui. Dacă a iubit-o foarte mult pe fosta, nu îi va fi atât de uşor să treacă peste tot dintr-o dată. Cu siguranţă ţi s-a întâmplat şi ţie să te gândeşti la alţi parteneri. Până la urmă, există o diferenţă între a te gândi la fosta iubire şi a fi încă îndrăgostit de ea. Iar tu va trebui să îţi dai seama în ce categorie se încadrează el. Dacă sentimentele lui nu sunt puternice, vei reuşi să îl cucereşti şi să devii singura femeie la care se gândeşte. În schimb, dacă el aşteaptă orice oportunitate pentru a fi din nou cu ea, vei avea de suferit.

Păstrează-ţi calmul şi încearcă să ai o atitudine pozitivă faţă de întreaga situaţie. Oferă-i timp pentru a uita şi demonstrează-i că îi este mult mai bine cu tine, astfel nu îţi va mai dori să se întoarcă la o legătură care nu l-a făcut să se simtă împlinit. Dacă şi ea dă semne că ar vrea să se apropie de el şi întrece măsura, poate că ar trebui să îi arăţi care este locul ei în prezent.

Amintirea fostei iubite poate să strice legătura dintre voi dacă nu adopţi atitudinea potrivită. În loc să îi faci scene de gelozie şi să o vorbeşti pe ea de rău, mai bine îi acorzi lui mai multă atenţie.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1