Iubitul tău ejaculează prea repede? Nu pune presiune pe el

des.jpg

ejaculeaza prea repede iubit
Oricât de mult ţi-ai dori ca partidele voastre de amor să dureze mai mult timp, nu pune presiune asupra partenerului tău
foto: 123RF

Fără îndoială ejacularea precoce nu este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui bărbat în timpul unei partide de sex. Dacă iubitul tău se confruntă des cu o astfel de situaţie, nu ar trebui să te gândeşti instant la despărţire, ci să discuţi deschis cu acesta şi să îl ajuţi să reziste mai mult în pat.

Oricât de mult ţi-ai dori ca partidele voastre de amor să dureze mai mult timp, nu pune presiune asupra partenerului tău. Nu vei reuşi decât să îl stresezi şi să îl faci să se gândească tot timpul că ejaculează prea repede şi că nu te poate satisface.

Nu transforma orgasmul într-o necesitate, ci ia în considerare toate lucrurile minunate care se întâmplă în timpul sexului: intimitatea, conexiunea, afecţiunea, pasiunea şi plăcerea. Un partener nu este bun la pat doar pentru că rezistă x minute, ci trebuie să ştie cum să îşi stimuleze iubita. Spre exemplu, un bărbat care se confruntă deseori cu ejacularea precoce poate să apeleze la postludiu pentru a-i oferi în continuare plăcere partenerei de viaţă. Important este să petreceţi împreună clipe de calitate.

În plus, puteţi să puneţi în practică poziţii sexuale recomandate pentru cei care nu îşi pot menţine erecţia mai mult timp. Odată ce el va prinde încredere în abilităţile lui, situaţia din dormitor se va schimba în mod miraculos.

Loading...
 
 

Citește și

 • Felul arăţi poate influenţa viaţa sexuală

  Atunci când nu arăţi aşa cum ţi-ai dori, frustrarea poate deveni copleşitoare şi poţi ajunge să îţi fie ruşine de corpul tău. Din păcare, foarte multe femei sunt complexate de felul în care arată, aici având o contribuţie şi societatea care promovează pe coperţile revistelor siluete de cele mai multe ori trucate. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos ajung să îşi urască corpul din cauza imperfecţiunilor sale.

 • poate ajuta partenerul depășești frigiditatea

  Frigiditatea este o disfuncţie sexuală feminină care se manifestă prin indiferenţa sau aversiunea faţă de activitatea sexuală, reducerea sau lipsa libidoului şi incapacitatea de a avea orgasm. Această tulburare sexuală poate provoca probleme serioase în relaţia de cuplu.

 • faci simţi mai bine timpul unei partide de sex

  Cum să te simţi bine în pat, dacă încă nu ştii ce te excită? Oricărei persoane îi place să fie atinsă, mângâiată şi stimulată în anumite zone, aşa că nu trebuie decât să le găseşti pe cele potrivite.

 • Problema des întâlnită cuplurile crelaţie stabilă

  Creşterea în greutate este problema cel mai des întâlnită în cuplurile cu o relaţie stabilă. Fie din cauza rutinei, fie că după o perioadă de început, când amândoi aveţi fluturi în stomac, nu mai simţi că partenerul este la fel de atras de tine, grija pentru aspectul fizic nu mai este la fel de accentuată. Deşi este greşit, de cele mai multe ori, unul dintre parteneri sau chiar amândoi nu mai acordă la fel de multă atenţie felului în care arată şi nici alimentaţiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1