Iubitul tău are penisul curbat ori ţi-a mărtursit chiar el acest lucru? Iată ce trebuie să ştii

penis_c.jpg

Iubitul tău are penisul curbat ori ţi-a mărtursit chiar el acest lucru
Dacă luăm în calcul avantajele, un bărbat care are penisul curbat ar putea să profite de forma organului lui pentru a-şi satisface iubita
foto: Pixabay.com

Iubitul tău are penisul curbat ori ţi-a mărturisit chiar el acest lucru? Este normal să-ţi pui întrebări despre efectele pe care le-ar avea asupra sănătăţii ori a vieţii vostre sexuale. Ei bine, află că există mai mulţi reprezentanţi ai sexului opus care au organul genital curbat, iar acest lucru poate deveni o problemă doar în anumite cazuri. După cum spun specialiştii în domeniu, chiar există unele avantaje pe care le conferă această formă a lui.

Un penis curbat poate fi motiv de îngrijorare doar atunci când este curbat destul de mult sau când creează disconfort în timpul actului sexual. Dacă luăm în calcul avantajele, un bărbat care are penisul curbat ar putea să profite de forma organului lui pentru a-şi satisface iubita. Se pare că în această situație este mult mai ușor să stimulezi punctul G al partenerei. Mai sunt şi câteva poziții sexuale pe care un bărbat cu penisul curbat le-ar putea pune în practică. De exemplu, poziția „doggy-style” (pe la spate) este printre cele mai recomandate.

Există totuşi o situaţie când penisul curbat ar trebui să pună pe gânduri bărbaţii. Dacă curbarea organului genital este anormală şi chinuitoare atunci e posibil să suferi de boala Peyronie. Aceasta se manifestă prin curbarea neobișnuită a penisului în timpul erecției din cauza  dezvoltării unei cicatrici a țesutului erectil.

Cei care suferă de această boală pot resimți dureri în timpul actului sexual deoarece dezvoltarea cicatricii împiedică îndreptarea penisului în timpul erecției. Sunt situații în care curbarea penisului este atât de mare încât face imposibilă penetrarea. Curbarea excesivă poate crea probleme de ejaculare. Însă, nu trebuie să vă îngrijoraţi, toate aceste lucruri pot fi rezolvate în urma tratamentului care poate include, în funcţie de gravitatea situaţiei, administrarea orală a unor medicamente, injecţii ori intervenţii chirurgicale.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • vrei ca iubitul tau sa fie fericit in ralatie

    Unul dintre aspectele cele mai importante într-o relaţie de cuplu este aprecierea. O căsnicie fericită fără apreciere este aproape imposibilă. Cu cât o femeie îşi arată recunoştinţa, aprecierea faţă de partenerul ei, cu atât acesta va oferi mai mult, va încerca să fie o persoană mai bună în relaţia cu ea.

  • La fel ca şi în cazul femeilor, şi bărbaţii au anumite puncte mai sensibile decât altele. Ştiai că şi bărbaţii au un echivalent al punctului G feminin? În cazul lor, se numeşte punctul P, iar stimularea lui poate „garanta” orgasmul. Nu numai penisul şi testiculele, ci şi fesele, sfârcurile, abdomenul, gâtul şi lobii urechilor conţin numeroase terminaţii nervoase cu potenţial excitant.

  • Relaţiile de cuplu deschise chiar funcţionează

    Relaţiile deschise devin din ce în ce mai populare şi din ce în ce mai uşor de acceptat în ultimii ani. Aşa că dacă tu şi partenerul tău vă doriţi să încercaţi aşa ceva, foarte bine. Relaţia deschisă este una în care ambii parteneri au libertatea de a-şi da întâlnire şi cu alte persoane, chiar să întreţină şi relaţii sexuale. Pe de altă parte, această situaţie nu se potriveşte oricui şi cu atât mai puţin acelor persoane geloase şi posesive, care simt nevoia de stabilitate emoţională şi siguranţă.

  • Este bine să abordăm orice subiect în relaţia de cuplu

    Abordarea subiectelor tabu, într-o relaţie, poate fi înşelătoare. Ceea ce constituie cea mai mare provocare este că un subiect tabu este mereu înconjurat de un soi de înveliş atrăgător şi incitant, mai întâi pentru cel care dezvăluie sau iniţiază discuţia, şi mai apoi pentru cel căruia îi este lansată provocarea. Astfel că subiectele tabu au această aură de periculozitate de care suntem conştienţi şi care acţionează aproape magnetic asupra noastră în unele contexte. Asta e ceea ce ne face să abordăm subiectele tabu; singura problemă e ce se întâmplă după.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1