Iubitul se confruntă deseori cu ejacularea precoce? Iată câteva sfaturi pentru a o combate

combate.jpg

Te confrunţi deseori cu ejacularea precoce
Nu transforma orgasmul într-o necesitate, ci ia în considerare toate lucrurile minunate care se întâmplă în timpul sexului: intimitatea, conexiunea, afecţiunea, pasiunea şi plăcerea
foto: 123RF

Ejacularea precoce este, se pare, cel mai ruşinos lucru care i se poate întâmpla unui bărbat în timpul unei partide de sex. Dacă iubitul tău se confruntă des cu o astfel de situaţie, nu ar trebui să te gândeşti instant la despărţire, ci să discuţi deschis cu acesta şi să îl ajuţi să reziste mai mult în pat.

Oricât de mult ţi-ai dori ca partidele voastre de amor să dureze mai mult timp, nu pune presiune asupra partenerului tău. Nu vei reuşi decât să îl stresezi şi să îl faci să se gândească tot timpul că ejaculează prea repede şi că nu te poate satisface.

Nu transforma orgasmul într-o necesitate, ci ia în considerare toate lucrurile minunate care se întâmplă în timpul sexului: intimitatea, conexiunea, afecţiunea, pasiunea şi plăcerea. Un partener nu este bun la pat doar pentru că rezistă X minute, ci trebuie să ştie cum să îşi stimuleze iubita. Spre exemplu, un bărbat care se confruntă deseori cu ejacularea precoce poate să apeleze la postludiu pentru a-i oferi în continuare plăcere partenerei de viaţă. Important este să petreceţi împreună clipe de calitate.

În plus, puteţi să puneţi în practică poziţii sexuale recomandate pentru cei care nu îşi pot menţine erecţia mai mult timp. Odată ce el va prinde încredere în abilităţile lui, situaţia din dormitor se va schimba în mod miraculos.

Loading...

Citește și

  • Afla cum poti sa ajungi mai repede la climax

    Chiar dacă o parte dintre reprezentantele sexului frumos au probleme cu atingerea orgasmului, cu răbdare şi implicare, plăcerea poate fi atinsă fără nicio problemă.

  • Secretul cuplurilor care reuşesc să menţină armonia

    Din ce în ce mai multe persoane deplâng lipsa de satisfacţie în cadrul cuplului. Toată lumea se pricepe la relaţii, ca şi la fotbal şi politică, şi mulţi sunt dispuşi să îşi exprime opiniile cu privire la ce înseamnă sau cum putem avea o relaţie fericită. În articolul de mai jos aflaţi care este secretul cuplurilor care reuşesc să menţină armonia şi pentru o perioadă lungă de timp.

  • Iată care sunt cele mai eficace activităţi care aduc fericirea în cuplu

    De cele mai multe ori, în relaţii, uităm să acordăm atenţie lucrurilor mici de zi cu zi şi nevoilor celuilalt. Lururile mărunte şi interacţiunile zilnice sunt mai importante pentru calitatea şi stabilitatea relaţiei decât o cină romantică, o vacanţă în locuri exotice sau un cadou scump de sărbători.

  • Bărbaţii consideră că sunt experţi în sexualitate şi în ce trebuie să facă pentru a satisface o femeie, dar de multe ori se înşeală amarnic. Iată care sunt cele mai frecvente erori făcute de aceştia în pat.