Iubirea poate exista şi în relaţiile de prietenie dintre o femeie şi un bărbat, dar este un tip diferit

sex.jpg

Iubirea poate exista şi în relaţiile de prietenie dintre o femeie şi un barbat
Iubirea poate exista şi în relaţiile de prietenie, dar este un tip diferit de iubire
foto: 123RF

Dacă de la prietenie se ajunge la iubire, depinde de fiecare dintre cei doi protagonişti ai relaţiei şi de nivelul de deschidere şi onestitate al acestora. Cele mai simple sunt acele relaţii de prietenie în care atracţia sexuală nu a existat niciodată, iar tiparele psihologice ale celor doi îi ajută să rămână într-o astfel de relaţie asexuală.

Când unul dintre ei are anumite interese sexuale, se poate întâmpla ca în momentele de vulnerabilitate ale celuilalt atracţia sexuală să creeze confuzie în prietenie. Iubirea poate exista şi în relaţiile de prietenie, dar este un tip diferit de iubire. Este mai curând frăţească, decât sexuală şi romantică, iar acest lucru se datorează de obicei felului de a fi ale celor implicaţi, nevoilor pe care le are fiecare şi care nu include nimic romantic sau sexual.

Tipul de intimitate împărtăşit în prietenie este, de asemenea, diferit şi poate chiar proteja relaţia, să nu se transforme în iubire romantică. Atunci când ştii totul despre relaţiile prietenilor tăi, când ai fost acolo pentru ei în momente triste, de despărţire, şi în momente fericite, când aţi plâns unul pe umărul altuia şi aţi împărtăşit păreri şi idei despre relaţiile de cuplu, se creează o barieră protectoare a relaţiei de prietenie. De multe ori, aceasta o face chiar să fie mai specială şi mai sigură decât o relaţie romantică plină de aşteptări şi obligaţii.

Loading...

Citește și

 • Încă un mit spulberat! Cât ar trebui să dureze o partidă de amor ideală

  Un nou sondaj a descoperit care e durata medie a preludiului şi a sexului la persoanele aflate într-o relaţie. Aşadar, iată cât trebuie să dureze o partidă de amor ideală.

 • Masarea prostatei act sexual foarte plăcut pentru bărbaţi

  Această practică „masajul prostatei” este foarte plăcută pentru bărbaţi, ei ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, ce se poate face atât pe la exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect. Iată cum procedaţi:

 • vrei să începi o relaţie nouă lasă deoparte experienţa trecută

  Când te implici într-o relaţie, te gândeşti că poate aceea este cea mai importantă şi vei ajunge la altar. Şi poate chiar se întâmplă asta, de ce nu. Însă, viaţa poate fi imprevizibilă. Si astfel, la un moment dat poţi fi pusă în situaţii nefericite. Spre exemplu, te-ai putea despărţi de partenerul de cuplu şi să crezi că totul s-a sfârşit odată cu plercarea lui. Dar mai gândeşte-te! Este normal să fii tristă, dar vei vedea, cu timpul, durerea va trece şi ai putea face loc unei noi relaţii care să te facă, poate, mult mai fericită.

 • Stimularea sexuală care produce ejacularea la femei

  Ejacularea feminină reprezintă o eliberare de fluide de la glandele Skene care înconjoară uretra şi care sunt similare cu glanda masculină, prostata.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1