Îţi place un coleg? Află care sunt avantajele unei relaţii la locul de muncă

birou.jpg

Îţi place un coleg avantajele unei relaţii locul de muncă
O relaţie de iubire cu un coleg de serviciu poate fi o adevărată provocare, atât pentru tine, cât şi pentru el
foto: 123RF

O relaţie de iubire cu un coleg de serviciu poate fi o adevărată provocare, atât pentru tine, cât şi pentru el. Eşti tot timpul cu zâmbetul pe buze şi abia aştepţi să ajungi la birou pentru al întâni pe cel de care te-ai îndrăgostit. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt avantajele unei astfel de relaţii.

Ai ocazia să îl vezi tot timpul

Unul dintre cele mai puternice argumente pentru a începe o relaţie cu un coleg de muncă este că ai ocazia să petreci cât mai mult timp cu el. Ştii tot ceea ce se întâmpă în jurul lui, ai ocazia să îl cunoşti foarte bine şi puteţi lua masa împreună în fiecare zi.

Te va înţelege atunci cînd eşti supărată

Un alt avantaj al unei astfel de relaţii este că iubitul tău va da dovadă de mult mai multă compasiune. Faptul că lucrează în acelaş birou, departament sau în aceeaşi clădire cu tine îl va face să fie mai conştient de munca pe care o depui şi de stresul la care eşti supusă. În plus, vei avea un aliat atunci când va veni vorba de sarcinile care trebuie duse la bun sfârşit.

Deja îl cunoşti

Veţi putea sări peste partea formală de la începutul oricărei relaţii. Aveţi avantajul că vă cunoaşteţi deja, vă ştiţi calităţile, dar şi defectele. În plus, lucrând în acelaşi loc de muncă îi ştii cât de cât şi trecutul amoros, astfel îţi vei da seama mult mai bine cu cine ai de-a face.

Relaţiile interzise sunt intotdeauna mai pasionale

În orice domeniu a-ţi lucra, în timpul programului, o relaţie de iubire între doi colegi trebuie să fie cât mai decentă. Indiferent de regulile companiei în care activaţi, nu puteţi să vă îmbrăţişaţi sau să vă sărutaţi de faţă cu colegii. Iar acest lucru face ca legătura dintre voi să fie cu atât mai interesantă. Întâlnirile pe la colţuri, săruturile din lift, nopţile târzii petrecute la birou, toate acestea vor face ca relaţia să fie mult mai pasională.
 

Loading...

Citește și