Îţi place un bărbat, dar nu ai curaj să-l abordezi faţă în faţă? Iată ce poţi să faci

email.jpg

Îţi place un bărbat dar nu ai curaj să-l abordezi faţă în faţă
Email-urile sunt o formă excelentă de a comunica cu bărbatul care te interesează dacă eşti prea timidă pentru o abordare faţă în faţă
foto: 123RF

Email-urile sunt o formă excelentă de a comunica cu bărbatul care te interesează dacă eşti prea timidă pentru o abordare faţă în faţă. Indiferent dacă este vorba despre un coleg care îţi place de multă vreme dar pe care nu ai curaj să îl abordezi direct sau dacă ai decis să încerci flirtul online, email-ul sau mess-ul sunt cele mai bune instrumente pentru a comunica fără să te înroşeşti ori să rămâi fără cuvinte.

Totuşi, fii prudentă! Nu te grăbi să te implici într-o relaţie cu cineva din mediul virtual. Este uşor să creezi o imagine idilică a celui din spatele unui monitor dar, pănă nu îl întâlneşti în viaţa reală, nu poţi spune că îl cunoşti cu adevărat.

Cu alte cuvinte, încearcă să îţi cunoşti amicul online cât mai bine înainte de a vă întâlni dar nu te îndrăgosti de el. Realitatea s-ar putea să nu corespundă aşteptărilor iar dezamăgirea să fie foarte mare.

 

 

Loading...

Citește și

 • şanse relaţie deschisă dureze

  Relaţia deschisă este una în care ambii parteneri au libertatea de a-şi da întâlnire şi cu alte persoane, chiar să întreţină şi relaţii sexuale. Pe de altă parte, această situaţie nu se potriveşte oricui şi cu atât mai puţin acelor persoane geloase şi posesive, care simt nevoia de stabilitate emoţională şi siguranţă.

 • problemă sexuală confruntă bărbaţii

  Anxietatea sau tracul de performanţă sexuală reprezintă principala problemă cu care se confruntă bărbaţii şi se manifestă prin nelinişte în momentul în care îţi doreşti să începi o activitate intimă. Acestă stare blochează cursul normal şi spontan al gândurilor şi simţurilor. Per total, când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor.

 • semn evident exista problema relatie

  În momentul în care intrăm într-o relaţie se presupune că suntem îndrăgostiţi până peste cap. Însă, nu întotdeauna ajungem să iubim cu adevărat, iar atunci când dispar fluturii din stomac, se evaporă şi dragostea pe care o credeam veşnică. Când se întâmplă acest lucru, începem să ne purtăm diferit cu partenerul de viaţă, devenind tot mai reci şi mai distanţi.

 • Tipul de sărut preferat toţi îndrăgostiţii

  Sărutul franțuzesc este tipul de sărut preferat de toți îndrăgostiţii. Acesta implică atât folosirea limbii, cât şi a buzelor şi este practicat de către partenerii care nutresc sentimente puternice unul faţă de celalalt. Genul acesta de sărut necesită un grad înalt de intimitate şi, în funcţie de tehnică şi de mişcările folosite, te poţi da de gol în ceea ce priveşte latura ta pasională.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1