Îţi iubeşti partenerul şi vrei să îl faci fericit în fiecare zi? Iată cum poți reuși

afec.jpg

 Îţi iubeşti partenerul şi vrei să îl faci fericit în fiecare zi
Surprinzător sau nu, cele mai apreciate de către bărbaţi sunt gesturile de afecţiune
foto: 123RF

Unele persoane au o doză naturală de romantism cu care reuşesc să îşi impresioneze partenerul de viaţa în fiecare zi. Unii o au, dar nu reuşesc să o pună în practică, iar la unii lipseşte cu desăvârşire. Indiferent de situaţia în care te afli, trebuie să ştii că pentru a avea o relaţie ca la carte, trebuie să îţi faci partenerul fericit.

Orice femeie poate face un gest pe care jumătatea sa masculină îl va aprecia cu siguranţă. Surprinzător sau nu, cele mai apreciate de către bărbaţi sunt gesturile de afecţiune.

Atunci când îţi propui să-l impresionezi, nu o face cu lucrurile clasice. Femeile cred că bărbaţii pot fi impresionaţi doar din punct de vedere sexual, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Dacă aveţi o relaţie serioasă, fii sigură că iubitul tău îşi doreşte şi alte lucruri. Psihologii spun că rareori bărbaţii cer ceea ce îşi doresc cu adevărat.

Gesturile mici de afecţiune sunt un exemplu de lucruri mărunte de care reprezentanţii sexului puternic au nevoie în secret, mai ales dacă nu îşi exprimă prea deschis sentimentele. Aşa că ia iniţiativa şi spune-i ce simţi pentru el. Foloseşte o exprimare sinceră, dar fără să te pierzi în detalii. Mai apoi, oferă-i afecţiune şi prin atingeri, chiar dacă sunteţi în public. Atingerile scurte îi confirmă că eşti acolo, lângă el şi îl iubeşti, chiar dacă aşteptaţi să plătiţi o factură la bancă.

 

 

Loading...

Citește și

 • nu trebuie refuzi partenerului tot ce îţi propune în pat

  Dacă în cazul femeilor sexul nu este chiar un element primordial al vieţii de cuplu sănătoase, lucrurile stau altfel din perspectiva bărbaţilor. Pentru aceştia, sexul este o componentă importantă a unei relaţii pe termen lung şi, din acest motiv, nu trebuie să le refuzaţi anumite plăceri.

 • Tiparul după care cei mai mulţi bărbaţii îşi aleg partenera

  Fiecare bărbat are în minte, chiar dacă în mod inconștient, un tipar după care își alege partenera de viaţă. Acesta nu este permanent. De obicei, suferă modificări de-a lungul vieţii. Cu toate acestea, sunt câteva calități pe care le apreciază toți reprezentanţii sexului puternic. Printre ele, un loc de seamă îl ocupă optimismul și buna dispoziție.

 • aveţi o relaţie de cuplu fericita

  Comunicarea joacă un rol esenţial în orice relaţie de lungă durată. Însă nu este singurul lucru care ţine oamenii împreună, ci mai sunt şi alţi factori. Aşa cum fiecare om este diferit şi fiecare gândeşte altfel, de multe ori trebuie să te pui în locul partenerului pentru a afla exact ce îl deranjează sau ce îşi doreşte de la tine.

 • Cum vă poate compromite timiditatea viaţa sexuală

  Sexul de calitate înseamnă să uiți de timiditate, să-ți lași imaginația să zburde, să explorezi, să experimentezi și să ai încredere în propria persoană. Un strop de timiditate nu strică nimănui, însă tot ce depăşeşte acel strop afectează interacţiunea cu sexul opus, viaţa romantică a unei persoane, plăcerea şi chiar viaţa sexuală.