Învaţă să îi stimulezi partenerului punctele plăcerii absolute

stimulat.jpg

invaţa stimulezi partenerului punctele placerii absolute
Cea mai bună ipostază pentru a stimula punctele plăcerii absolute ale partenerului, perineul, anusul şi prostata este poziţia “69”.
foto: 123RF

Se pare că cea mai bună ipostază pentru a stimula punctele plăcerii absolute ale partenerului, perineul, anusul şi prostata este poziţia “69”. Totuşi, cel mai bun mod în care o poţi face este ca el să stea în genunchi în pat, cu picioarele desfăcute şi cu faţa într-o parte. Această poziţie permite o deschidere la maximum a feselor.

În timp ce stimulezi penisul cu mâna, încearcă să-ţi treci un deget lubrifiant pe şanţul dintre fese. Apoi, fă mişcări de rotaţie în jurul anusului. Ar trebui să aibă o senzaţie foarte plăcută. Dacă e aşa, încearcă să împingi un pic arătătorul înăuntru. Dacă intră uşor, înseamnă că partenerul tău e relaxat şi îi plac aceste senzaţii.

Dacă intră greu, înseamnă că partenerul tău nu s-a relaxat. În acest caz, continuă să masezi anusul prin mişcări de rotaţie. Odată ce muşchiul s-a destins, poţi să reiei mişcările de du-te-vino cu degetul. Aceste mişcări vor stimula indirect şi prostata.

Stimularea prostatei creşte cantitatea de spermă

Lucru care este foarte plăcut pentru partener şi, dacă vreţi să faceţi sex, ar trebui să observi şi tu acest lucru. Pentru a masa bine prostata trebuie să apeşi direct pe ea, iar asta înseamnă să introduci degetul sau o jucărie sexuală specială pentru rect. O jucărie sexuală adecvată ar trebui să localizeze prostata şi chiar o poţi lăsa în rect pe parcursul actului sexual. Astfel, nu se va scurge niciun lichid din anus.

 

Loading...

Citește și

 • Barbaţii apreciaza femeile care fac primal pas

  Orice bărbat va fi cucerit de o fată care îi face avansuri, îi zâmbeşte cu subânţeles, râde, clipeşte inocent. Atitudinea asta îl va face să se simtă mult mai bărbat decât crezi.

 • Cat de des mint partenerii

  Minciuna este omniprezentă în viaţa tuturor. Din păcate, te obişnuieşti cu ea iar la maturitate, în cuplu, mulţi ajung să creadă că este ceva firesc să evite situaţii tensionate sau jenante printr-o minciună.

 • poti evita monotonia intr-o relatie

  Relaţiile sunt un lucru complicat, uneori te fac cea mai fericită persoană din lume alteori te dărâmă pur şi simplu. Chiar dacă unul dinte parteneri poate fi îndrăgostit până peste cap de celălalt, uneori apare şi plictiseala.

 • gandeşti sex fără prezervativ

  Atunci când îţi place cineva şi vrei să faci sex, rişti să contactezi o boală cu transmitere sexuală, dacă o faci neprotejat. Nu contează cât de atractivă sau drăguţă este acea persoană pe care abia ai cunoscut-o.