Întrebarea pe care femeile nu ar trebui să o adreseze niciodată unui bărbat

fosta.jpg

Întrebarea femeile nu ar trebui adreseze niciodată bărbat
Chiar dacă ai tot felul de curiozităţi despre trecutul iubitului tău, există o întrebare pe care nu ar trebui să o adresezi niciodată unui bărbat
foto: 123RF

Comunicarea joacă un rol extrem de important atunci când vrei să stabileşti o conexiune între tine şi persoana iubită, însă trebuie să acorzi o atenţie deosebită ideilor pe care le transmiţi atunci când vorbeşti. Chiar dacă ai tot felul de curiozităţi despre trecutul iubitului tău, există o întrebare pe care nu ar trebui să o adresezi niciodată unui bărbat, indiferent de cât de bine vă cunoaşteţi.

Cum era fosta ta prietenă?

Nici în momentele în care nu ştii ce să mai vorbeşti cu un bărbat, iar monotonia se arată la orizont, nu ar trebui să ai o astfel de curiozitate. S-a dovedit a fi cea mai nepotrivită întrebare pe care i-o poţi adresa unui reprezentant al sexului puternic. Indiferent că eşti geloasă sau doar curioasă, ar trebui să te gândeşti că nu te ajută cu nimic să afli detalii despre fosta lui iubită sau parteneră de viaţă. Important este că în prezent este cu tine, iar trecutul va fi dat uitării mai devreme sau mai târziu. Aşa că, nu are rost să fii tu cea care îi răscoleşte mereu şi îi împrospătează anumite amintiri .

 

Loading...
 
 

Citește și

  • relatie prietenie fostul iubit

    De foarte multe ori se întâmplă ca doi prieteni foarte buni să se îndrăgostească şi să devină un cuplu. În acelaşi timp, sunt toate şansele ca doi foşti iubiţi să rămână în relaţii foarte bune după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Dacă ai fost pusă şi tu în această situaţie, înseamnă că îţi este cunoscut sentimentul iniţial de confuzie, care ia naştere în primele momente ale relaţiei, indiferent de tipul ei.

  • trateaza mereu simplu obiect sexual

    Deşi sexul reprezintă un aspect foarte important din viaţa oricărui cuplu totuşi, când o relaţie, care se vrea a fi serioasă, ajunge să fie bazată doar pe sex sunt şanse ca viitorul ei să nu mai existe.

  • motiv erectie dimineata

    Cele mai multe femei cred că bărbaţii sunt atât de obsedaţi de sex, încât nici când dorm nu îşi pot controla dorinţa şi, din acest motiv, se trezesc cu o erecţie. Nimic mai fals. Această reacţie a organismului masculin face parte din ciclu normal de somn. O explicaţie pentru erecţia de dimineaţă este faptul că în timpul fazei REM a somnului(este faza somnului în care se produc cele mai numeroase şi cele mai intense vise), anumiţi neurotransmiţători sunt opriţi în corp.

  • Uşor de folosit şi cu un nivel ridicat de protecţie, prezervativele se numără printre mijloacele de contracepţie frecvent folosite de multe cupluri. Ştiai că prezervativul poate creşte performanţa sexuală a bărbaţilor sau că utilizarea lui incorectă poate da disconfort?