Într-o relaţie, dragostea ar trebui să fie echilibrată, dar lucrurile nu stau mereu așa

iub.jpg

Într-o relaţie dragostea ar trebui să fie echilibrată
Într-o relație de cuplu se întâmplă uneori ca unul din parteneri să aibă impresia că este mai implicat decât celălalt
foto: 123RF

Într-o relație de cuplu se întâmplă uneori ca unul din parteneri să aibă impresia că este mai implicat decât celălalt. Sentimentul că îți iubești partenerul mai mult decât te iubește el nu este tocmai plăcut. Dragostea ar trebui să fie echilibrată, dar, din păcate, lucrurile nu stau mereu așa.

Partenerul care iubește mai mult riscă să sufere mai mult. Dacă te afli în această situație, îți vei da seama la un moment dat că afecțiunea ta nu este împărtășită în aceeași măsură. Acest fapt este dureros și probabil te va face să pui întreaga relație sub semnul întrebării.

Este firesc să auzi un cuplu certându-se în glumă astfel: unul dintre parteneri spune „Te iubesc mai mult”, iar celălalt spune „Nu, eu te iubesc mai mult”. Dar dacă gluma devine realitate?

Poate părea o chestiune minoră, dar multe persoane se simt ofensate când simt că oferă mai mult decât partenerul lor. Din păcate, aceasta este o realitate pe care trebuie să o acceptăm. În fond, egalitatea perfectă nu este mereu posibilă într-o relație de cuplu.

Loading...

Citește și