Intimitatea emoţională şi sexuală se construiește în timp şi se bazează pe comunicare

da.jpg

Intimitatea emoţională sexuală se construiesc în timp şi se bazează pe comunicare
Intimitatea sexuală se contruieşte în timp şi se bazează destul de mult pe comunicare
foto: 123RF

Partenerul de cuplu îţi este compatibil, atunci când te simţi liberă să fii tu însuţi, iubită şi acceptată pentru ceea ce eşti. Nivelul de intimitate la care reuşim să ajungem în cuplu este un indicator foarte bun al compatibilităţii pe care o avem.

Cu siguranţă o relaţie sexuală satisfăcătoare este la fel de importantă ca valorile comune pe care le aveţi. Intimitatea de acest gen se contruieşte în timp şi se bazează destul de mult pe comunicare. Dorinţa de a explora împreună cu partenerul de viaţă ceea ce vă doriţi, libertatea de a discuta pe aceste teme, precum şi aşteptările similare, vă sunt benefice în cuplu.

O altă intimitate la fel de importantă şi clădită în timp este cea emoţională. Siguranţa că cel de lângă tine te înţelege, te acceptă aşa cum eşti şi că vă puteţi împărtăşi ceea ce ţine de intimitatea personală, sunt factori care apropie cuplul.

Deseori, se pune problema separării cuplurilor care au traversat o infidelitate. Cercetările arată că acele cupluri care supravieţuiesc acestei etape, sunt cele în care există intimitate emoţională, chiar dacă este zdruncinată şi valori comune. Astfel, cei doi împreună, sunt reprezentaţi de mult mai multe decât relaţia sexual şi atât.

Loading...

Citește și

 • Întrebarea femeile nu ar trebui adreseze niciodată bărbat

  Comunicarea joacă un rol extrem de important atunci când vrei să stabileşti o conexiune între tine şi persoana iubită, însă trebuie să acorzi o atenţie deosebită ideilor pe care le transmiţi atunci când vorbeşti. Chiar dacă ai tot felul de curiozităţi despre trecutul iubitului tău, există o întrebare pe care nu ar trebui să o adresezi niciodată unui bărbat, indiferent de cât de bine vă cunoaşteţi.

 • Activitatea fizică zilnică îmbunătăţeşte viaţa sexuală

  Cei care fac sport regulat au un nivel mai ridicat al dorinţei sexuale şi pot atinge mult mai repede orgasmul, ceea ce duce garantat la o viaţă intimă extrem de satisfăcătoare. Aşadar, activitatea fizică zilnică este strâns legată de succesul în pat.

 • Modalitatea poţi aborda firesc o discutie despre sex cu partenerul tau

  Conversaţiile despre sex reprezintă o modalitate puternică de a spori intimitatea în cuplu şi gradul de conexiune. Totuşi, pentru cei mai mulţi, nu e uşor deloc să înceapă o discuţie despre sex cu partenerul, mai ales dacă au o groază de temeri, îndoieli şi prejudecăţi de înfruntat. Iată cum puteţi aborda firesc o discuţie despre sex cu iubitul.

 • loc inedit partida sex aer liber

  În momentul în care fanteziile nu îţi dau pace, nu mai sta pe gânduri, părăseşte confortul din dormitor şi condimentează-ţi viaţa intimă cu ingrediente de calitate. Dacă îţi doreşti de ceva vreme să încerci o partidă de sex în aer liber, află că parcarea este un loc inedit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1