Infidelitatea, un impas în care ajung multe cupluri. Iată ce puteţi face dacă vă confruntaţi cu o astfel de situaţie

omhz.jpg

Infidelitatea un impas în care ajung multe cupluri
Se poate ca infidelitatea să nu aibă legătură cu apariţia unui alt partener sexual, cu trădarea fizică a relaţiei, ci cu trădarea sentimentelor şi a încrederii construite în timp
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Infidelitatea este un impas în care ajung multe cupluri la un moment dat. Pentru unele relaţii aceasta reprezintă un motiv clar pentru despărţire, iar altele reuşesc să treacă peste această situaţie delicată. Studiile arată că un procent semnificativ de cupluri, căsătorite sau nu, se confruntă cu cel puțin o astfel de criză de-a lungul relației.

Infidelitatea este, fără îndoială, una dintre cele mai grave probleme de cuplu

Care ar putea să apară pe parcursul unei relaţii şi care poate răni mai tare decât orice altceva un partener de viaţă. Şi nu vorbim aici numai de infidelitatea fizică, sexuală, ci şi de orice formă de trădare şi lipsă de onestitate. Se poate ca infidelitatea să nu aibă legătură cu apariţia unui alt partener sexual, cu trădarea fizică a relaţiei, ci cu trădarea sentimentelor şi a încrederii construite în timp.

Iată ce puteţi face dacă vă confruntaţi cu o astfel de situaţie

În primul rând, ar trebui ca amândoi să faceţi tot posibilul să nu se ajungă aici. Ştiţi cum se spune: mai bine previi, decât să încerci să repari. Însă, atunci când infidelitatea a apărut, sinceritatea poate fi un început atunci când vreţi să reparaţi ceva. Şi chiar dacă vi se poate părea puţin cam mult, consilierea de cuplu este singura soluţie reală pentru a trece peste acest impas apărut în relaţia voastră, dacă vă doriţi cu adevărat ca aceasta să continue.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Un lucru esenţial pe care ar trebui să-l înveţi din relaţiile eşuate

  Un lucru esenţial pe care ar trebui să-l înveţi din relaţiile eşuate este că orice ai face nu îi poţi schimba pe ceilalţi aşa cum vrei tu. Mai poți învăța că oamenii nu sunt proprietatea nimănui. Uneori, credem că cel de lângă noi este ”al nostru” orice s-ar întâmpla, oricum ne-am purta cu el și, de aceea, trebuie să accepte tot ce facem.

 • Consecinţele convieţuirii într-o relaţie cu un partener nepotrivit

  O femeie pentru a se simţi confortabil şi împlinită într-o relaţie are nevoie de un partener matur, demn de încredere și stabil din punct de vedere emoţional.

 • Întrebari interzise la prima întalnire

  Bărbații au tot felul de curiozități când vine vorba despre viața sexuală a viitoarelor partenere. De cele mai multe ori, chiar de la prima întâlnire, din dorința de a afla lucruri interesante, pun întrebări prea intime, care le deranjează pe femei.

 • Dacă ai suferit din dragoste, nu înseamnă că acest lucru se va întâmpla mereu

  Foarte multe femei aleg să renunţe la fericire din premise greşite. De multe ori, de vină este teama că bărbatul din faţa lor nu este potrivit pentru ele. Ce trebuie să înţelegi este că bărbaţii sunt foarte diferiţi, iar dacă ai suferit în trecut, nu înseamnă că vei suferi şi acum. Nimic nu poate fi mai neplăcut pentru iubitul tău decât să trăiască cu impresia că niciodată nu va fi suficient de bun pentru tine. Nu trebuie să compari experienţele trecute cu ceea ce ai în momentul de faţă şi nu trebuie nici să îţi negi dreptul la fericire.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5